Şimdi Ara

2 Maçta Nani'yi bitirenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tutmayın kardeşim takım falan. 2 Maçta futbolcu bitiriyorsunuz 17 yaşında çocuklar gibi. Görende full formda Ronaldo geldide 0 verim veriyor sanıcak. Size Selçuk , Bekir , Kesimal müstehak ...



  • Bu ve shaktar maçında çok kötüydü, aklı artistikte takım oyunu oynaması lazım. 10 topun 8ini ezdi.
  • Sakatlıktan çıkmış olsa , yarım veya 1 sezon maç yapmamış olsa vs.. eyvallah ama su nani hiç bisey yapmadı bugün ve nerdeyse 1-1.5 aydır takımla sürekli çalışıyor ve her maçta ilk 11 de çıkıyor (4 resmi bilmem kaç tane de hazırlık maçı ) ama hala istenen seviyenin yarısı bile değil....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir futbolcuda ışık olur yakın zamanda alısacagı yönünde ama Nani'de o ışık yok. Taraftar biraz daha ilgi gosterirse belki gaza gelir de oynar yoksa kendimi ispatlayayım diye top ezmeye devam eder. Bu da belli bir süre sonra taraftarın tepkisini çeker iyice küser.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • =Sneijderi ilk maçlarda kötüleyenler=Souzayı ilk maçta kotuleyenler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi teselli etmeye devam edin siz..
    Nani balon çıkacak buraya yazıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nani yıllardır bitik kardeşim. iteledirler size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk taraftar profili gerçekten mide bulandırıcı, adamlar daha yeni takıma bile saygısı yok.Çünkü hepsi liseli veya iş hayatlarında peron görevlisini geçememiş adamlar.
  • Ben naniden çok memnunum selçuk şahin müstahak Bazılarına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani çöp Sow kral Persie kral
  • kusura bakmayın da bu adamlar ligde oynamak için alınmadı. alışma vs geyiklerini geçelim lütfen, hepsi futbolcu bunların. geldiği yerde toplar lastik te, bzim burda koyun derisi içine kağıt sıkıştırıp oynamıyolar :)

    rvp faulle gol atmasa fenerin elenme tehlikesi bile vardı. siz hala gelin vay nani hazır değil edebiyatı yapın :)
  • Nani'yi kaç kere kanatta caner ile verkaç yaparken gördünüz ? Taktik gereği göbekten topu ileriye taşımaya çalışıyor.Robben falan olsa 2-3 adam geçerdi ama nani verkaç yaparak kanattan top taşıyan adam yanlış kullanıyoruz şu anda.
  • Yanlış sistemde kullanıyoruz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım oturmadı evet ama futbolda futbolcularda beklentinin altında. Şimdi gökhan gelcek 3-5 haftada o sakatlıktan çıktı form tutsun dicez sonra naniyle uyum sağlasın dicez böyle gidecek. Tabi bu arada nani sakatlıkta geçirirse artık bir bahane daha top oynamaz gözüme istekli gelmiyor. Gerçi stoch ve krasic tarzında oyuncuları harcayan takım naniden neler çıkarabilir bunuda merak ediyorum.
  • kusura bakmayın nani sahaya çıkmadan göklere cıkaran,forumlara gelip Q7 ile kıyaslayanlarda,müthiş harika diyende sizdiniz.balon olduğu anlaşılınca bu yaygara niye?
  • Nani sistem kurbanı. 4-4-2'de oynayamaz bu adam, açık oyuncusu iç oynayamaz. Çizgiyi hissetmek ister. İç oynarsa böyle olur malesef. Acilen 4-3-3'e dönmemiz lazım.
  • New Krasic dedik inanmadınız bak noldu şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abi bu taraftara allah akıl fikir versin. Nani'yi videolardan izlediğiniz o kadar belli ki. Nani'den ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Durun hele siz diğer kanatta gelsin Nani göbekten top çıkarmaya gelmesin birebir kalsında bekle burada "NAAANNİİİİİİ ADAAAMIIIM" diye konular açarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda Nani'yi kötüleyen arkadaşlar kusura bakmasın.Nani'yi kötüleyenler ya futbolu bilmiyorlar ya da yeterince Nani'yi gözlemlemiyorlar.

    Öncelikle ben Nani'nin iştahında herhangi bir sorun göremiyorum.Atromitos maçında topu kaptırdıktan sonra 25-30 metre rakibini kovaladı ve topu kazandı.Sahada bir şeyler yapmak istiyor umursamaz bir tavrı yok.

    Nani'nin neden kötü gözüktüğüne gelirsek bana göre 2 sıkıntı var.Öncelikle Nani topu aldığı zaman takımdaki hiçbir oyuncu ona yakın oynamıyor.Nani'den bir şeyler yapmasını bekliyor herkes ve bütün oyuncular Nani'yi izliyor bu da hücumda bizim çok statik kalmamıza sebep oluyor.Yani Nani aslında artistlik yapmak istemiyor takım ona yakın oynamadığı için bunu yapmak zorunda kalıyor.

    Shakhtar maçı üzerinden bana göre en büyük sorunu söyleyeyim.Sistem Nani'nin kötü gözükmesini sağlıyor.Bir arkadaş Nani'nin Shakhtar maçında kötü olduğunu söylemiş acaba neden kötüydü hiç düşündü mü ?

    2 Shakhtar maçında takımın saha içindeki yayılımı

     2 Maçta Nani'yi bitirenler.


     2 Maçta Nani'yi bitirenler.


    Nani çizgi oyuncusu merkeze bu kadar kaydığı sürece bekleneni veremez.Biraz daha sabretmek lazım bu takıma RvP, Ozan ve muhtemelen Feghouli girecek.Diego böyle oynamaya devam ettiği sürece tek forvete dönmemiz yüksek ihtimal...Sistem değişikliğinde Nani'nin veriminin artacağını ve bize daha fazla yarar sağlayacağını düşünüyorum...
  • Nani denen adam GS'deki uyduruk Yasin kadar bile katkı veremiyor. Sorun bu.

    Yasin denen eleman hemen her maçta basit bir çalımı yediriyor savunmacılara.

    Oysa Nani gibi büyük bir isim onun gibi takımı pozisyona sokamıyor ve gol atamıyor.

    İşte sorun bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.