Şimdi Ara

Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si yatırım bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si yatırım bekliyor

     USB kablosunun doğru tarafını arama derdi Apple kullanıcıları için büyük ölçüde sona ermiş olsa da, özellikle karanlık yerlerde kullanıcıları zorlayan bu sorun Android kullanıcılarını rahatsız etmeye devam ediyor. Ancak MicFlip adını taşıyan ve dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si olarak lanse edieln yeni micro-USB, Android kullanıcılarını da bu dertten kurtarmayı amaçlıyor.
     
      Android kullanıcıları tarafından yoğun ilgiyle karşılanması beklenen MicFlip'in seri üretimine geçmek için fon arayışında olan geliştirici firma Winnergear, projelerine destek bulmak için Indiegogo platformuna yöneldiler. Indiegogo üzerinden başlattıkları kampanyada yaklaşık 6 bin dolar toplamayı amaçlayan firma, şimdiden 98 bin dolar toplamış durumda.
     
    Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si yatırım bekliyor 
     Gerekli fonu şimdiden sağlayan MicFlip'in çok yakında seri üretime başlamsı ve bir aksilik olmadığı taktirde önümüzdeki ay raflardaki yerini alması bekleniyor. 20 dolara satışa sunulacak olan MicFlip için ön sipariş veren kullanıcılar çift taraflı micro-USB'ye 15 dolara sahip olabilecekler.
     
     Başta OnePlus olmak üzere çeşitli Çinli telefon üreticileri tarafından yeni telefonlarında kullanılan USB Type-C teknolojisi tek taraflı USB girişi sorununu ortadan kaldıracak olsa da, henüz pek de yaygın olmayan USB Type-C geniş kullanıcı kitlelerine ulaşana kadar MicFlip son derece kullanışlı bir aksesuar olabilir.
     



  • Type-C'den daha etkili olmuş, en azından USB 2.0 kullanan cihazlar için.

  • Type-C varken bu tutmaz

  • ürünü almayın.ben aldım anında bir mesaj geldi type A yı çift taraflı yapamadık normal yollayacağız sonra size 3-5 dolara özel bir kod yollayacağız o kodla type A yı yaparsak alabileceksiniz diye.

  • type-c varken bu pek tutmaz gibi,ama tutması iyidir rekabet olur herşey tüketiciye yarar...

  • Oturmus bir standart var. Boyle seylere gerek yok. Ayrica dunya copluk olmamasi adina da gerek yok.

  • Type C varken yürümez evet ama anladığım kadarıyla bu kablo teelfonlarda MEVCUT olan micro USB soketlerine hem düz hem ters geliyor.

    O yüzden adamlara 98k$ vermişler...

  • Haberde detayını göremedim. Ürünün hem USB tarafı hem microUSB tarafı ters bağlanabiliyor, yada ayrıca bir model daha var.

    Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si yatırım bekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 19 Ağustos 2015; 8:37:06 >
  • Bir hayli geç kalınmış girişim.

  • 20 dolar yüksek ya...

  • Ters takınca yaşadığım anlık sıkıntı bile şu kısa hayatta fazla, güzel düşünmüşler hemen almalıyım ;)

  • USB'si - USB-c

  • Geçenlerde kickstarter'da denk geldiğim projeyi gördükten sonra ios olsun android olsun adamlar çıtayı yükseltmişler. Kickstarter'dan $120k isteyip $3m topladıklarını da belirtmek isterim.

    Buyrun efenim:http://www.znaps.net/

  • Bilgi vermek istedim diye eksi aldım.

    Tüm metin:"Hello ,



    We have some bad news about the Type-A plug .



    At the moment we are still trying to figure out how to make it work as it seems that no matter how we plug it after a while the connectivity is lost and if a product is not 100% perfect we are not going to ship it and end up like 90% of other crowdfunding companies - also we are committed to deliver your goods by Sep 1st and no later .



    So , as our real breakthrough is the Micro USB reversible and we only sources the reversible Type-A ( standard plug ) to make it better .. we are now going to use normal NOT reversible Type-A plug .



    All the rest is still the same ( of course we are still going to use the reversible Micro USB plug ) .



    We are still going to try and figure out how to make a good reversible Type-A by our own without sourcing it from someone else .



    As for all of you who pledged already , as soon as we launch the reversible Type-A you will all receive an Email from us with a coupon to get an extra cable for the lowest price we will be able to do ( hopefully no more then $3-5 - worldwide shipping included ) .



    Again , we can't explain how sorry we are for this issue and we really hope you can accept our apologies for this and still support our project .



    In case you have any questions or requests please don't hesitate to contact us ."

  • Micro USB devri bitmeli.USB Type C kullanılmalı artık.

  • Type-c sistemine tamamen geçene kadar geçiş sürecinde güzel bir çözüm, fakat 15-20$ pahalı uygun alternatifler yakında çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y.

    Type-C varken bu tutmaz
    quote:


    Type-C varken bu tutmaz

    şu an kullanılan akıllı cihazların yüzde kaçında type-c var,kaçında micro usb var? ileride değişir diyorsanız 1 yıl sonra bu oran bir anda tersine mi dönecek yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 20 Ağustos 2015; 14:44:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    quote:


    Type-C varken bu tutmaz

    şu an kullanılan akıllı cihazların yüzde kaçında type-c var,kaçında micro usb var? ileride değişir diyorsanız 1 yıl sonra bu oran bir anda tersine mi dönecek yani?

    Şu an kullanılan micro usb'yle uyumlu olmadığını, farklı bir port için olduğunu düşünmüştüm
  • Bu gün ?arj özellikli telefon standı alınca micro usb'ye benzer bi portu olduğunu fark ettim ara?tırınca çift taraflı micro usb olduğunu fark ettim 2022 yılında micro usb kullandığım için ho?uma gitti ama telefona zarar verebilir kağıt üstünde olduğu kadar sağlam değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.