Şimdi Ara

TELEFONUM SADECE COC TA KASİYOR !! CİLDİRİCAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonum clash of clansi tasiyabilecek ozelliklerde. Teli ilk aldigim zamanlarda sifir kasma vardi ama simdi biraz oynadigim zaman isindigi gibi kasmaya basladi . koy de oturuyorum internet hizinin yavasligindan da olabilir ama arkadaslarin tellerde hic kasma yok sorun ne olabilir sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • androidse şişmiştir. Ccleaner ile bi temizlik yapmanızı öneririm
  • Bence Clash of Clans'ta bazı optimasyonlar lazım; yardımdan desteğe bildirdim ama üzerinde çalışıyoruz dediler...
    Marka model ne acaba mahsuru yoksa sormamın? Samsung E serisi,bazı A serisi modellerde Clash of'ta kasmalar mevcut; oyunu kaldıramadığından değil, o yeni nesil telefonların 2d oyunlardaki grafikleri tam desteklememesinden kaynaklanıyor; önerim,oyunu gmaile kaydettikten sonra tamamen kaldırmanız, tekrar temiz kurulum yapmanız, ve oyuna girmeden evvel oyunu harici belleğe taşımanız; birkaç sefer girdikten sonra yaşanan lagların azaldığını göreceksiniz; ayıca geliştiric seçeneklerinden donanım tarafından hızlandırılmış işleme başlığı altındaki ilk seçenek olan GPU görüntülemeyi zorla sekmesinin tiki işaretli olsun; altında da açıklamada 2d donanım hızlandırma vs yazacaktır; ben böyle çözdüm birkaç oyunda umarım sizinki de hallolur :)
  • Kardes Telefon Samsung Galaxy E7. Bu dediklerini yapicam cevap yazip bilgilendirdigin icin saol merak ettigim sey telefonun sadece coc ta kasmasi.suana kadar oynadigim diger oyunlarda hic kasmasi seninde telefonun dedigine gore galaxy a yada e serisinden bu sorunu dediklerini yaparak tamamen cozdun mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre222xxx

    Kardes Telefon Samsung Galaxy E7. Bu dediklerini yapicam cevap yazip bilgilendirdigin icin saol merak ettigim sey telefonun sadece coc ta kasmasi.suana kadar oynadigim diger oyunlarda hic kasmasi seninde telefonun dedigine gore galaxy a yada e serisinden bu sorunu dediklerini yaparak tamamen cozdun mu ?

    Aynen öyle; A5te de oldu dediğim şekilde duzelttik bende de e7 var onda da duzelttik sorun yok...Ben pc'den oynuyorum telefondan oynamiyorum o da ayri mesele...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcden oyna ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HACI OYUNU GMAİL'E KAYDET DERKEN NASIL YANİ HESAPLARI MI BAĞLAYIP SİLİCEZ TAM ANLAMADIM ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KD. AST ÇAVUŞ kullanıcısına yanıt

    7 yıl önce öyleymiş :))))

    Hocam inanın o düzenler bitti ya...

    Clash of clans bambaşka şu an.

    Clash of clans pc'den oynanamıyor, sadece tablet telefon şu an.

    O zaman da gmail ayarları farklıydı, şimdi ise gmail tamamen kalktı, süpercell id'den oynamak zorundasınız maalesef. İnşaAllah yardımcı olmuştur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.