Şimdi Ara

wv polo fren hidroliği ekleme nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler geçen gün arabada motoru açıp bakıyım dedim, fren hidroliğinin olduğu haznede minimum un altında hidrolik(araba 2013 polo),
    sorum şu ki internetten filan baktım, sadece nasıl kontrol edileceği, önemi, bide komple yağ değişimi var, kapağın üstünde dot 4 yağ yazıyor. ben bu yağdan alıp ekleme yapsam olur mu? kapağı açtığımda basıncın kaçacağından korkuyorum. bleeding işlemini yapacak seviyede araba bilgim yok. daha önce başına gelen varmı ?
    araba konusunda bilgili arkadaşları aradım net bişey söyleyemediler.



  • Üstüne ekleme yapabilirsin orda basınç yoktur. Etrafını temizleyin kapağın açmmadan. dana sonra max kadar doldurun. Birde balatalar biticek gidiysede fren hidroliği azalmış olabilir yeni balata ile max geri dönebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

    Üstüne ekleme yapabilirsin orda basınç yoktur. Etrafını temizleyin kapağın açmmadan. dana sonra max kadar doldurun. Birde balatalar biticek gidiysede fren hidroliği azalmış olabilir yeni balata ile max geri dönebilir.

    balataları göremedim kara jantlar var, ama balatadan olup olmadığını şu şekilde anlayabilirmiyiz , tüm frenleri bıraktım arabanın el frenide dahil düz bir alanda öyle kontrol ettim minimumun bayagı aşagısındaydı hala
  • balatalar bitmiş.kontrol ettirin.
  • İstersen ekleme yapabilirsin DOT4 yağ ile. Bir problem olmaz senin için. Yada 2 yıl dolduğu için fren yağını değiştirtebilirsin.
  • Ustaların soyledigi gibi fren hidroliginizi degistirmek daha iyi. Fren balatalarıniz da muhtemelen bitmis. Sanayideki ustalar fren hidroliginin degisimine gerek olmadigini soyleyecektir. Degsim yapacak bir usta bulun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.