Şimdi Ara

Bitaksi Kartdan Habersiz Puan Çekti Dikkat !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir aydır Bitaksi müşteri hizmetleriyle görüşüyorum sürekli cevap vereceğiz 2 gün sonra diyorlar ama cevap yok .
    Benzer olay uber de yaşanmıştı. Kredi kartımdan habersiz bonus çekimi yapıldı. Miktar küçük ama uygulamanın google play Yükleme sayısı 500.000 - 1.000.000 ... Getir uygulamasını da katarsak ....

    Bitaksi uygulaması Nisan ayında Bir Lİra kampanyası yapmıştı. 16.04.2015 Tarihinde bu uygulamayı kullanarak BKM Express üzerinden ödeme yaptım. Kullandığım kredi kartımdan 14.07.2015 tarihinde sessiz sedasız puanım çekildi. Firmayı defalarca arayıp mail atmama rağmen cevap veremediler. Dolandırıcı olan bu şahıs şimdi de getir isminde uygulamayla kampanyalar yapıyor kredi kartı bilgilerinizi istiyor.

     Bitaksi Kartdan Habersiz Puan Çekti Dikkat !!!







  • Hocam aynı şey benim başıma da geldi geçen ay. Bunun üzerine kartımı uygulamaya girip sildim, sadece BKM ekspres'i bıraktım ödeme yöntemi olarak ama bu ay da iade var olarak görünüyor ama iadede bonus ve tl tutarı kısmında 0.00 TL yazıyor. Müşteri hizmetlerine mail attım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U.

    Hocam aynı şey benim başıma da geldi geçen ay. Bunun üzerine kartımı uygulamaya girip sildim, sadece BKM ekspres'i bıraktım ödeme yöntemi olarak ama bu ay da iade var olarak görünüyor ama iadede bonus ve tl tutarı kısmında 0.00 TL yazıyor. Müşteri hizmetlerine mail attım.

    Kartı iptal ettirip yeni kredi kartı aldım ; bkm expressten sildim ama eski kart numarasıyla bu ay yine 9 eylülde bonus çekmişler. Hesap hareketlerinde de eski kart görünüyor ama bonus düşmüş yine .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim2222 -- 12 Eylül 2015; 11:15:38 >
  • Vay bee bu resmen niteliksiz dolandırıcılık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.