Şimdi Ara

Xperia M4 Aqua,Xperia C4 ve Lg G3 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar..
    Olayı fazla uzatmadan anlatayım yaklaşık 50 gün önce Vodafone'dan taahhüt ile Htc 816g cihaz aldım..Cihaz aldığım gün arızalı çıktı ve yaklaşık 40 günlük iki tane servis süresi geçti(Durumla ilgili burada konu açmıştım daha önce) En son geçtiğimiz p.tesi akşamı servisten gelen telefon ertesi sabah 3.kez aynı sorunu yaşattı..
    Bende Vodafone'a bir şekilde mail atarak Btk ve Bimer'e şikayet dilekçeleri yazdığımı ilk fırsattada kaymakamlığa giderek Tüketici Haklarında dava açacağımı bildirdim..Ertesi sabah saat 9:00'da telefonum çaldı arayan kişi Vodafone Kocaeli Bölge Satış Müdürü olduğunu durumdan yeni haberi olduğunu müşteri memnuniyetinin çok önemli olduğunu vs vs anlattı sorunumu çözeceğini belirtti nitekim aradan 24 saat geçmeden bana geri dönüp hem telefonu aldığım bayi ile hemde Teleservice ile iletişim kurduğunu telefonu derhal aldığım yere iade etmemi oradan servise gönderilip tarafıma en kısa sürede yeni cihaz gönderileceğini belirtti.Artık bu modeli istemediğimi farklı bir model almak istediğimi belirttiğim de bayiye gerekli talimatı verdiğini değişim cihazı gelince istediğim cihaz ile takasta gerekli desteğin sağlanacağını belirtti..
    Ve dün itibariyle cihazımı servise yolladım..
    Şimdi gelelim asıl meseleye

    Cihaz değişimden geldiği an direk takas yapacağım.Başlıktaki 3 modelden birisini istiyorum..

    Xperia m4 incelemelerini izledim genel olarak gayet iyi olduğunu fakat 8gb dahili hafızanın sorun yaratılabileceği belirtiliyor..Uygulamaların bir kısmı sd karta taşınabilsede yinede hafıza da problem olabiliyor galiba

    Xperia c4 güncel bir cihaz ve özellikleri gayet iyi izlediğim incelemelerde gayet olumlu tasarım olarak da çok hoş ilk çıktığı zamanlar da çok ilgimi çekmişti fakat o zamanlar şu lanet olasıca Htc'yi almıştım..

    En son Lg3 de cazip geliyor fakat değişim için bunun üzerine bir miktar para vermem gerekiyor.. Bahsettiğim xperia'lar neredeyse kafa kafaya denk gelen cihazlar (( Aldığım Htc'nin fatura bedeli 1224 tl olarak gözüküyor))

    Bu 3 cihaz harici pek bir model düşünmüyorum.. Benim için öncelik kamera diyebilirim asla harikalar yaratsın mükemmel olsun demiyorum ama çektiğim bi resime bakınca pc'dede içim rahat etsin istiyorum..Keza gece çekimleri vs tatminkar olsun istiyorum.. Oyun oynayan hatta hiç oynamayan birisiyim zaten bilgisayarım ve tabletim mevcut..O yüzden oyun performansı zerre umrumda değil..Günlük kullanımdada internet müzik mesaj olarak kullanacağım..Ortalama 1- 1.5 senede götürsün istiyorum..

    M4 aqua çok beğeniyorum fakat hafıza problemi nedeniyle bi adım geride duruyor C4 ciddi biçimde aklımı çeliyor gönlüm hep ona gidiyor fakat g3'de 100-200 lira parana kıy almışken sağlam al diyor :) :)

    Özellikle 2 cihaz kullanıcıları fikir verebilirse memnun olurum



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.