Şimdi Ara

4 SENELİK İLİŞKİ SONU ALDATILDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
9
Favori
12.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dostlar merhabalar nerden başlayacağımı bilemiyorum umarım bu yazdıklarımı okur bir kelam laf edersiniz. Yaşlarımız bu arada ben 23 onunki 22

    24 Temmuz cuma günü her şey çok güzel giderken Cihan diye o kadar resmi bir mesaj geldi . Ben sevgi sözcükleri ile falan karşılık verdim. İşe gidiyorum falan filan dedi kestirip attı. Ki telefonu bozuktu 1 aydır yeni telefon almıştı ilk maaşı ile. Kendisi bu arada amerikada Work & travel da .Life guard olduğu için telefonu su almıştı 1 aydır sadece arkadaşlarından falan konuşuyorduk ki aileside bana soruyordu sende haber alabiliyor musun diye yani telefonu bozulma olayı doğru. Ve kendi ellerimle ben yolladım vize görüşmesi olsun her şey resim çekimini bile ben gerçekleştirdim. Ve kendisine ANNEM kadar güvenirdim.

    Bana bir sürü neden saydırmaya başladı kendisi yok şöyle sorumsuzsun şöyle amacın yok seneye bitirebileceğin bile kesin değil falan diye.Ayrılmak istiyorum dedi . Artık kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum burdaki insanların nasıl çalışıp çabaladığını gördüm falan filan tarzında şeyler yazıyor yani ben hala anlamaya çalışıyorum diyorum ki sebepleri keşke bunlar olsa yani.Ve diyor ki geçen sene olan olayları unutamıyorum diyor . Geçen sene biz ayrılmıştık bir ara ben 2.5 ay sonra başka bir insanla çıkmıştım ben onla çıkarken bile hala bana gel kabul ederim seni diyordu.Bakın arkadaşlar ben onu aldatmadım ondan 3 ay sonra birisi ile çıktım. Ve o insanla da uzun sürmedi onsuz yapamayacağımıda anladım geri döndüm yalvardım kapısında kaç gün affetti beni ki birbirimize söyle söz verdik ne olursa olsun geçmiş geçmişte kaldı kendimize artık beyaz bri sayfa açacaz dedik ve son 8 ayımız inanılmaz güzel geçti her şeyiyle.O sırada balkondaydım intihar etmeyi bile düşündüm 10 saniyelik gözüm karardı hatırlamıyorum o anı yani zaten arkadaşım tutup beni içeri çekmiş.1 Saat içerisinde bavulumu topladım İzmire bastım ailesinin yanına telefonda da aradım ben geliyorum diye ailesi ile de baya samimiyiz oturup rakı içmişliğimiz bile var.Bavulda basket ayakkabısını bile almışım ne alakaysa . Sabah indim aradım neyse sabah 10 dan öğlen 14.00 e kadar sahilde bekledim güneş altında elimde bavullarla .1000 defa olsa 1000 defa beklerdim . Gayet medeni bir biçimde konuştuk ettik ne sana karışabilirim ne ona dediler haklılar yani ama yüz yüze görüşmenizi isterim dedi ailesi yani olmuyorsa bile yüz yüze olmasın dedi.Ve olsun olmasın sen bizim her zaman kardeşimizsin dediler.Eyvallah dedim 40 dk falan konuştuk helalleştik sonra ben Kuşadasına geçtim arkadaşımın yanına askere gidecekti oda hem dedi dertleşiriz hem helalleşiriz falan . Oraya geçtim tabi ara ara ben yazıyorum hala kendisine Cumartesi akşam oldu Sadece yalnız kalmak istiyorum diye bana mesaj attı .Bende ona yaklaşık okusanız 20 Dk sürecek bir mesaj attım hep güzelliklerden bahsettim yani.Sabah bana sadece o kadar uzun yazıya şöyle bir laf söylemiş tek cümle Merak etme cihan ölmeyeceksin geçen sene aynı durumda bendim falan diye.

    Pazar oldu Amerikada 3 tane arkadaşım var onun ile aynı yerde çalışan ki ben burdan onları tanıştırmıştım bir durum olur falan birbirinize yardım edersiniz orda diye. Aynı olayları ordaki arkadaşıma anlattım bana dediği laf şuydu . Ben sizin ayrıldığınızı geçen hafta biliyordum zaten dedi. Ben dedim nasıl olur yani ya dedim kendisi cuma söyledi bana dedim ki bende istemedim dedim yani . Yok dedi ya valla geçen hafta haberim vardı dedi en kötü pazartesi haberimiz oldu dedi burda yaklaşık 30 Türk üz dedi bir haber çıkınca biliyorsun dedi biz kızlar dedikoduyu severiz hemen yayılır dedi haber.Ve dedi ben şuan şok geçiriyorum dedi arkadaşım neden dedim ben sizin anlaşarak ayrıldığınızı sanıyordum sanada sormadım küstahlık olmasın diye dedi.Sustu ve sonra şunu söyledi bana . Sana bir şey söylemem Lazım Cihan... Ben dedim abi hayatımda ilk defa vuruldum o lafından sonra keşke dedim orda ölseydim ciddi anlamda dedim ölseydim de bunları duymasaydım.Ve kendisinin burda görüştüğü 1.5 haftadır birisi var gayet samimiler el eleler falan dedi.Ben orda ölseydim de bunları duymasaydım dedim.Hayatımda ilk defa hüngür hüngür ağladım abi . Belki en son ilk okulda ağlamışımdır . Yani kendimi bildim bileli bilinçli olarak ilk defa ağladım.

    Telefonu kapattık başladım ben buna saydırmaya sen dedim hayat kadını bile değilsin dedim ya hayat kadını bile 2 müşterisi ile aynı anda idare etmez falan yazdım.Baya şeyler söyledim. Bana dediği laf He tamam tamam sus artık seviyeme inme gibi sözcukler oldu ve son kez senden şunu isteyecem dedi bavullarımı atma dedi ki ben şu 1.5 haftaya kadar atacaktım çöpün yanına ona bile değmez dedim geleceği zaman haber versin kapının yanına koyarım dedim ona bile değmez dedim. Ve o günden sonra her yerden sildim engelledim.Hala arkadaşlarımdan duyuyorum boy boy fotolar instagramda yok beyaz sarayda yok Washington da yan yana fotolar atıyorlarmış . 3 gün önce çok yakın arkadaşı ile konuştum aynen şunları demiş:

    Biz zaten olmayacaktık son zamanlarımız güzel geçti ama bana yetmedi demiş. Geleceğimizin olacağını göremiyordum karşımada aynı benim gibi bir insan çıkınca bunu yapmak zorunda kaldım demiş.Biliyorum kötü bir şey yaptım ama ben bunu yapmasam bile geldiğimde zaten ayrılacaktık 2 ay boyunca burda acı çekecektim dedi. Tamam abi okeyim her türlü ama ALDATMASIMI gerekiyordu bana delikanlı gibi söylese olmuyor hayatımda başka birisi var diye belki bunu 3 4 ay belki 1 yıl kabul edemezdim ama sonucum şu olurdu abi kız ayrıldı özgür birisi ne isterse yapar diye. Ama sonucumuz şuan ALDATMA abi hiç bir türlü ne açıklaması var ne yenilebilir bir tarafı.


    Evet arkadaşlar özet halde geçtim konuyu lütfen bu kardeşinize bir yardım eli bir tavsiye bir 2 kelam laf edin. Lütfen okursanız sevinirim belki biraz uzun yazdım ama en kısa hali ile yazmaya çalıştım.


    Arkadaşlar 2015 yılı benim açımdan bir de hiç iyi geçmedi. Aralık ayı gibi 2000 TL dolandırılmıştım. Bu olaydan 2 ay sonra da gasp edilmiştim telefonumu çalıp bide arabayla çarpıp kaçmışlardı . Ölümden döndüm bildiğiniz ve en son da bu olay işte. Gerçekten ölmek istedim yani dedim ben ne yaptım bu kadar abi bu acıları çekiyorum ki hayatta 1 karıncayı bile incitmemişimdir yani. Gerçekten iyi bir insan olduğumu düşünüyorum 1 tane bile belki düşmanım kin besleyenim yoktur çevrem tarafından da sevilen birisiyim. Ama bunları yaşayınca insanın cidden yaşam şevki kırılıyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 10 Ağustos 2015; 14:56:52 >







  • Abi sakin yanlis anlama ama, kiz klasik/tipik kiz davranisi ile senden ayrilmis.

    Senleyken birini bulmus, 1 hafta sonra ben napiyorum lan, iki kisiyi idare ettigim ortaya cikarsa kotu olur diye dusunup sana yol vermek istemis, ayrilmaniz icin sana once soguk davranmis, sonra uzakta olmanizi ve para kazanmamani bahane etmis, sorumsuzlukla suclamis seni. Sonra bakmis kendisi haksiz, bu sefer de eski defterleri acarak seni suclamaya calismis ki ayrilmaniz kolaylassin diye.

    Bana kalirsa, BİR DAHA SAKIN GORUSME ONUNLA.
  • Yak bi sigara ve acını çek.. Ne desek boş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizi oralara nasil gonderirsin. Bu risk her yerde var .Parayi kazaninca gercek yuzu ortaya cikmis gormemis boyle oluyor iste. Gecmis olsun kimseye guvenme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Ağustos 2015; 13:58:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    Sporcuyum ve hayatımda hiç içmedim sigara ama bu olaydan sonra 2 haftada kaç paket bitirdim hocam. 81 Kilodan 76 ya düştüm resmen eriyorum.
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderip göndermeme olayı değil ki olay. Hayır desem gitmeyecek miydi sanki gidecekti.Annesi değilim babası değilim senelerdir para biriktiriyordu zaten hatta beraber gidelim falan diyordu. Çok istedi gelmemi ancak benimde maddi durumum iyi değildi o ara kredi kartı borcu falan vardı. Yoksa beraber gidecektik. Sorun şu ki beraber gitsek bunlar olmayacaktı. Ee gitmedik neler neler oldu . Herkes diyordu ki mayası bozukmuş hadi evlenseydiniz nolacaktı diyor. Herkes sevin diyor yol yakınken bitmiş diyor. Hayırlısı buymuş demekki diyorlar.Bende en azından şuan kendimi öyle avutuyorum.
  • kızlar böyledir senden iyisini bulurlarsa hemen postayı koyarlar zaten sevmiyormuş başından beri.
    kendini üzmeye değmez maddi durumun iyiyse tatile git yeni arkadaşlar edin yeni kızlar bul hayatını geçir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Benden iyi olacağını sanmıyorum hocam küstahlık etmek istemem yani bir anlık heyecan aradı yaptı yani .Bu kadar basit miydi yani insanlar ne der eder diye hiç mi düşünmez birisi.Tatil rezervasyonlarını falan her şeyi iptal ettirmiştim sinirle playstation odamdaki tv bilgisayarım falan her şeyi satışa koymuştum bir anlık sinirle onları çektim ve tekrardan rezervasyon yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afr0oo

    Benden iyi olacağını sanmıyorum hocam küstahlık etmek istemem yani bir anlık heyecan aradı yaptı yani .Bu kadar basit miydi yani insanlar ne der eder diye hiç mi düşünmez birisi.Tatil rezervasyonlarını falan her şeyi iptal ettirmiştim sinirle playstation odamdaki tv bilgisayarım falan her şeyi satışa koymuştum bir anlık sinirle onları çektim ve tekrardan rezervasyon yapmayı düşünüyorum.


    iyi olma durumu biraz farklıdır , kişiyle alakalı bir durum yani.
    heyecan aradı filan diye düşünmeyin , ihanetin heyecanı olmaz hemde 4 yıllık bir ilişkinin, bide bayansa.
    durumunuzu çok iyi anlıyorum 4 yıllık bir ilişki hemde aldatma var ortada zor geldiğini biliyorum ama değmez kendinizi üzmeye , hayatınıza eğlencenize devam edin bu hayat bir insan için üzülmeye yetecek kadar uzun değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam belki çok yeni diye bu olay. Bundan 5 ay sonra belki buraya böyle bir konu bile açmıştım diyip gülcem. Tabiki hocam her şey tip şu bu değil kafa yapısına mı aldandı bilemiyorum yani ki Çocukta Türk ayrıca ki Eylülde work and travel bitince gelecekler türkiye ye çocukta başka yerde okuyor. Biz yine aynı üniversitede 1 sene okuyacağız . Bunlar uzaktan uzaktan takılacaklar .
  • Arkadaşlarının dedikleri doğru. Evlendikten sonra çalışıp para kazanamaya başlayınca böyle yapsaydi çok mu iyi olurdu. Katil olurdun. Bak güzel kkardeşim allah sana bunu erkenden gösterdiği için ne kadar sukretsen azdır. He sana şunu da söyleyim. Sana geri gelecek sakin ama sakin ağlamasina timsah gözyaşlarına kanma. Sen artık önüne bakan birisin geçmişle işin olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Ne yani kendine bağlı tutmak için illah her gittiği yere gidip peşine kuyruk gibi takılman mı lazım emin olmam için.Bırak şükret kurtulmuşsun önüne bak üzme kendini demekki o birazcık Erdemli olsa sana bağlı olsa bunu yapmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComputerScientist kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam onuda düşündüm ben gelse ben bunu affetsem bir daha yapmayacağı ne malüm. Hayatım boyunca bu şüphe ile mi yaşayacam ? Asla artık dönüşü yok . Şuandan itibaren yaraları sarmaya bakacaz. Şükretmek lazım dediğiniz gibi ya evlenseydim nolacaktı katil olurdum belkide .
  • Aynen hocam sağolun düşünceleriniz ve yardımınız için zaman şu saatten sonra her şeyin ilacı yeni olduğundandır belkide bu acı. Şükür etmekten başka çarem yok
  • Kardeşim bende geçtim o yollardan. Ben duygusal adamım salya sümük ağladığımı bilirim üsküdarda durakta oturup haberi ozaman aldım kendisi söylemişti. Aynı olay ya, yemeğe gidiyor ama aslında arkadaşları başkasıyla tanıştırıyor. Yani varya karşıma bu zaman kadar gerçekten iyi bir kız çıkmadı. Seni çok iyi anlıyorum. Ama unutmak için çabala , arkadaşlarınla git eğlen gez toz unutmak zorundasın. Hata yaptın bir daha kine güvenme. diyorum ama ne yazikki ynı hatayı beden yapıyorum her seferinde yapmıcam diyorum ama yapıyorum gönül işte konuyor bir yerlere naparsın. Gözlerim doldu yemin ederim okurken
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam olacagi varmis olmus. Karsilasirsaniz umutsuz gorunme hatta hemen baska birini bul kahrolsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şundan korkuyorum bide acaba bu acı hiç geçmeyecek mi diye. Olay daha taze belki ondan böyle düşünüyorum.
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam eşyalarını almaya gelcek zaten bana orda dik durmam lazım ve ağzımı açmayacam vercem eşyalarını ve gidecek.
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Size kalmis tabi bu durumlarda yolun acik olsun Allah senle cikana sabir versin gercek yuzunu gostersin gibi bir laf sokabilirsin (hafif bir gulumsemeyle). Dalgani gecmeyi ihmal etme :) O iliskisi bir yere kadar gidecektir muhtemelen .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champarator kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum hocam o çocukla bunlar evlenir seneye okulları biter ondan sonra nişan yaparlar seneye ondan sonraki sene evlilik . Demedi deme hocam ciğerini bilirim onun olayları editlerim zaten
  • Her işte bir hayır vardır derler belkide bizim görmediğimiz bir hikmet vardır.Gecer elbet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.