Şimdi Ara

Bu Günden Sonra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı Fenerbahçe'li arkadaşların futboldan anlamadığı, bazılarının ise skor traftarı olduğu kesinlik kazanmıştır. Rakip takım taraftarı için, bu kişiler fena dalga konusu olacaktır. Sonra başlıyacaklar, ADMON BOZO BOHMOY demeye, kardeşim siz daha kendi takımıza sahip çıkamıyorsunuz, admin size ne yapsın. Bu kişiler, yine Ağlamaya.

    Transfar döneminde hiç eleştirmiyordunuz, transfer üzerine transfer yapınca adamı mesih ilan ediyordunuz, rakip takım taraftarı ile dalga geçiyordunuz, o zamanla bu zaman arasında ne fark var. Vitor aynı Vitor oyuncular aynı oyuncular.

    Saf saf giyorsunuz, mahallede 3 5 velet sizinle dalga geçiyor, kahvedeki 3 5 cahil küfür edip takıma verip veriştiriyor. Artık beyininiz bunlara yatkın olduğu için benimsiyor. Soluğu forumda alıyor, dalga konusu oluyorsunuz.

    İyi bakın arkadaşlar, bugun takımını eleştirenler, yarın rakip takım konusuna gidip gifleri ile konuyu dolduracak, akabinde dalga konusu olacaklardır, dalga konusu olduğu günde, takımına saydırmaya başlayacak, odmon bozo bokmoyor diyecektir. Sen yazarken birşey yok, ama rakip takım taraftarı yazınca bu seni rahatsız etmeyecek.

    Yahu eleştirmede demiyorum, eleştir kardeşim. Ne yapıcılık, ne araştırma, ne gözlem, nede takip etme var. Mahallede, kahvede ne duyuyorsa onlarla eleştirme yapıyorsunuz.

    Elendiğin takım kendince Ekol olmuş, senin takımın 8 tane yeni oyuncu almış, daha takım olmamış. Ve sen bu takımı eleyeceğini mi hayal ediyorsun. Vitor atılmasa, suçlu başka birisi olacaktı, yada yanlış transfer politikası.



  • Dünkü maçı lig maçı zannettin herhalde haftaya yada sonraki hafta telafi edilir ?? Öylemi zannettin nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

    Dünkü maçı lig maçı zannettin herhalde haftaya yada sonraki hafta telafi edilir ?? Öylemi zannettin nedir

    Hayallerinin maçını kaybettiniz için üzgümün. Gerçeklere merhaba diyerbilirsin. Cidden eleceğini düşün mü.?
  • Hocam eleştirdiğin mantık Türk taraftar profilinin ana fikridir. Bizim ülkemizde her şey bir anda vezir bir anda rezil edilir...

    Yıllardır ufak başarısızlıkta değişimler yenilenmeler olur fakat ne sabır gösterilir, ne adam gibi destek verilir.

    Şöyle düşünmek lazım kulüplerimize bir sürü teknik adam, oyuncu, başkan geldi. Hepsi mi başarısız ? Elbette değil fakat gerekli ortam ve destek sağlanmadığı için başarısızlıklarla sonuçlandı.

    100 yıllık 3 kulübümüz avrupadan sadece 2 kupa getirmiş durumda, acilen kafa yapımızı değiştirmemiz gerek...
  • takım yeniymiş birbirlerine alışmamışlar falan kimse kusura bakmasın sonuçta bu oyuncular cl için alındı clde oynatmak için

    taraftar kaç yıldır cl göremedi cl görmek istiyoruz madem takım yeni daha fazla hazırlık maçı oynat ligi erken aç bir şey yap bu bahane değildir

    tamamıyla suçlu VP dir clde elenmemizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.