Şimdi Ara

Acil Yardım Çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.Masaüstü bi PC kasası var.Sorun kasanın 15-20 dk sonra kapanması.15-20 ortalama süre bazan kafasına göre 1-2 saatte çalışıyor.PC de yapılan sadece minecraft oynayıp youtubeden video izlemek.İlk olarak kasanın bakımı yapıldı.Termal macun yenilenmesi iç temizliği felan.Bu şekilde 1 hafta kadar sıkıntı çıkarmadı.Şimdi yine aynı PSU değiştik.300 W olanı 400 W ile.İlginç olan şudur ki; bu kasa sadece evde bu şekilde kapanma yapıyor.Başka yerde yapmıyor.Yanında çalışan diğer elektronik aletlerde sıkıntı yok.(modem, hoparlör vs.) Kapanmadan kastımız da ekran kararması gibi birşey değil komple fişten çekmiş gibi.B arada power kablosu da yenilendi.

    Görüşlerinizi bekliyorum.Bu konudan tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin.Teşekkürler.







  • mkara2014 M kullanıcısına yanıt
    PSU da değiştiyse akla bir tek anakart geliyor.Muhtemelen anakart üzerinde PSU dan gelen enerjiyi alan parçalardan kaynaklanıyor.Bu arada 400 w. PSU, gerçekten 400 w. mı,yoksa lalettayin bi PSU mu ona dikkat edin. Üzerinde 400 w. yazdığına bakmayın. İyi bir marka değilse ondan da kaynaklanma ihtimalini es geçmeyin...
  • ama kafa karıştıran sadece evde yapması 2 serviste de kapanma yapmıyor.
  • Evin elektrik sisteminde sıkıntı olduğunu düşündük.Prizde toprak yokmuş.Toprak olan prize taktık aynısı oldu.Klavye mouse kablosuz du ormal taktık.Normal takınca yapmadı kapanma.Şu anda kablosuz olanı kendi bilgisyarımda deniyorum kapatıcakmı diye hatta onlarla yazıyorum.

    Görüşü olan arkadaş olursa yorum yazarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.