Şimdi Ara

Evde kedi beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde kedi beslemek zormudur tuyunden cekiniyorum tuvaleti zaten kuma onun disinda bilmedigim bisey varmi ne dersiniz tuy konusunda yorumunuz ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kuaför ve düzenli taramayla tüy sorununun önüne geçebilirsiniz
  • Zor değildir ancak hareketliyse bulduğu yerlere çıkar ve hiç beklemediğiniz yerde uyuyan bir kedi görebilirsiniz. Sizin için sorun değilse beslersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kediler kısa tüylü bazıları uzun tüylü oluyor. Kedilerin tüy dökmeleri genelde geçiş dönemlerinde (bahar aylarında) artabilir. Bir sağlık problemi yoksa fazla uzun sürmez. Tüy için turbo başlıklı şarjlı süpürge alınabilir. (turbo başlıkta dönen bir fırça var, tüyleri çok güzel topluyor) Bir de yapışkanlı elbise fırçası işe yarar, yemekten önce üzerinizi temizlersiniz. Biz çok titiz olmamıza rağmen bunlarla idare ediyoruz. Sağlıklı bir kedide tüy problemi olmaz bence. Hele de her gün tararsanız hiç tüy dökülmez. Geçiş dönemlerinde hergün taramak gerekir, diğer dönemlerde tüy çok rahatsız edici olmayabilir.
  • Tüy dökme sorunu oluyor özellikle kısırlaştırdıktan sonra, çok uzun tüylü olmayanlar da döküyor düzgün beslenip tüy uzunluğuna göre belli sıklıklarla örneğin orta tüylüyse 2 günde 1 kısa tüylüyse hafta 2 uzun tüylüyse her gün taranırsa biraz önüne geçilir. Evde beslenen hayvanlar için bir çok marka süpürge satıyor, herhalde daha iyi çekiyordur teknik olarak bilmiyorum çok titizseniz ve çok kedi aşığı değilseniz biraz daha düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.