Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 12 EYLÜL 19045.3448 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (1903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.560
Cevap
622
Favori
1.760.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Windows insider iso yazıp Microsoftun kendi sitesinden iso yu indirebilirsiniz ben o şekilde sıfırdan yükleme yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    final değil zaten adı üstünde 2004 yani nisan da çıkacak güncellemeydi ama virüs yüzünden gelmedi sürüm numarasından da belli yıl 2020 ay 4.ay anlamı geçen yılda, (yada yıl olmadı tam hatırlamıyorum) bu adam bulup koydu sonra güncelleme geldi sürüm aynısı çıktı. neyse en iyisi kaldırayım şu linki de millete laf anlatmayla uğraşmayayım en iyisi
    yok karden yanliş anladın galiba ben hala kullaniyorum recep baltaş verdığı isoyu belki ayni iso üzerine güncelleme eklenıp dağıtılır final olarak pekte umurumda deil açikça az daha bekleyelim çikacak zaten .. final sürüm adı Windows 10 May 2020 Update olarak açiklanmiş sonuçta kurduğum 2004 sürümünde bir sıkıntı yok kullanıyorum




  • Allah Allah, ilgimi çekti bu neymiş ki böyle ? araştıralım bakalım.
  • ADALI__ A kullanıcısına yanıt
    sana bir şey demedim zaten sıkıntı yok ben diğer cinsler gelip yine başıma ekşir diye sildim önceki yazımı boş ver milletle uğraşılmaz
  • Arkadaşlar Windows 10 Home kullanıyorum. Windows'ta kullanmadığımız gereksiz uygulamaları, hizmetleri kapatmak ya da silmek için bildiğiniz iyi bir rehber var mı? Ayrıca pil, RAM gibi açılardan diğerlerine göre daha tasarruflu ve kullanılabilir tarayıcı ya da uygulama tavsiyeleriniz var mı? Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: healthypatient

    Arkadaşlar Windows 10 Home kullanıyorum. Windows'ta kullanmadığımız gereksiz uygulamaları, hizmetleri kapatmak ya da silmek için bildiğiniz iyi bir rehber var mı? Ayrıca pil, RAM gibi açılardan diğerlerine göre daha tasarruflu ve kullanılabilir tarayıcı ya da uygulama tavsiyeleriniz var mı? Teşekkür ederim.
    https://www.youtube.com/watch?v=JbzhnFjHHgE


    ben bu arkadaşın dediği yöntemleri kullanıyorum. sorun yaşamadım. bu aralar internetle sorunum var. kopmalar oluyor. servis sağlayıcısıyla görüştüm ama çok yol ilerleyemedik. 2004 resmi olarak çıksın. 2004 ü sıfırdan kurulum yapcam. eğer sorun devam ederse (bence edecek) adamlarla kavga edicez.. hadi hayırlısı bakalım..

    bu arada çözümleri sırasıyla yap. video biraz eski ama gayet iyi bence. telemetri falan kapatıyorsun. öneririm




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öneriniz için. Zamanında bende de Millenicom'a geçtikten sonra sık sık kopmalar oldu, bayağı uğraştırdı beni ama sonunda sorun çözüldü. İç hat kablosunu değiştirdim. Ardından da Türk Telekom çalışanları bayağı uğraştırmıştı. İnşallah sizin sorununuz kısa zamanda çözülür.
  • Merhaba arkadaşlar. Windows 10 Home ve 1909 sürümünü kullanıyorum, herhangi bir sıkıntım yok. 2004 sürümü geldiğinde sıfırdan kurmak istemiyorum. Direkt güncelleme olarak kursak sorunlar baş gösterir mi?
  • direkt kur bir sorunla karşılaşmazsın. genelde sorun yaşamıyoruz ama sürüm aralarında sorun yaşayan arkadaşlar da yok değil.. önemli verilerinizi yedekleyip sıfırdan 2004 kurarsanız temiz kurulum yapmış olursunuz..

    yok onu yapamam direkt 1909 un üstüne kurcam derseniz o da olur.. windows update ye düşsün, çekersiniz. acele etmeyin derim.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Update kısmına düşmesini bekleyeceğim hocam o zaman, teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Microsoft'un kendi uzantısı hariç yayınlanan kaynaklardan indirilen isoların hiçbir güvenilirliği yoktur!
  • Ben yaşadım hocam, iso ile güncelleme yaptım. İşlem bittikten sonra açıldı, bir süre sonra mavi ekran hatası. Yeniden başlattım, yine mavi ekran. Bu döngü böyle devam etti. Böyle olunca geri dönmek zorunda kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • windows 10 a windows 7 den yeni geçtim. norton ghost imajı kullanıyordum uzun yıllardır. format at, programların hepsini kur imaj al şeklinde .çok büyük kolaylık oluyordu. şimdi bunu windows 10 da nasıl yaparım ?
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Ben Macrium Reflect'in ücretsiz sürümünü kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trak76

    windows 10 a windows 7 den yeni geçtim. norton ghost imajı kullanıyordum uzun yıllardır. format at, programların hepsini kur imaj al şeklinde .çok büyük kolaylık oluyordu. şimdi bunu windows 10 da nasıl yaparım ?
    Nette norton ghost sürümleri var. İstersen cd ye yazdırıp kullanabilirsin, istersen dos ortamında bilgisayarını sifirlayabilirsin. Önemli olan ilk alacağın imaj. Tüm ayarları yapmalı,ihtiyaç duyduğun guncellenmeyecek programları kurmalisin. İmajı aldıktan sonra rahatsın tabii ki.

    Windows surumleri artarak ilerliyor, 1809 1903 1909 gibi.. Yakında 2004 sürümü çıkacak. İsterseniz o zaman yapın.. Aslında bilincli bir kullanıcı iseniz norton ghost almanıza gerek yok, kolay kolay bozmazsiniz Windows u. Hem çıkan bazı sürümlerde sıfırdan kurulum yaparsınız daha temiz olur (güncelleme indirip durmaz) hele ki ssd kullanıyorsanız usb ile ortalama 15 20 dk da kurulur Windows..

    2004 sürümü çıkınca verilerinizi yedekleyip sıfırdan format atın. (iso yu indirip flash yada dvd ye yazdırın) sonra eğer illa ghost istiyorsanız yedek alın ama benim şahsi düşüncem temiz temiz kullanmanız yönünde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    ssd kullanıyorum. w10 a yeni geçtim . mantığını pek bilmiyorum. çıkan yeni sürümü yine w10 indirdiğimiz adresten mi indireceğiz ? update kanalından da bize verilir herhalde değil mi ?
  • Geçen gün sormuştum ama yenilemek istedim. Windows 10 için 3. parti tema paketi kullanan var mı? Çok güzel arayüzler var ama güvenemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 pc de de sorun yaşamadım 2004 isodan güncelledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Nisan 2020; 19:25:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trak76

    ssd kullanıyorum. w10 a yeni geçtim . mantığını pek bilmiyorum. çıkan yeni sürümü yine w10 indirdiğimiz adresten mi indireceğiz ? update kanalından da bize verilir herhalde değil mi ?
    update e gelir. bence şuan normal kullanmanızı yapın. 2004 sürümü siteye düşünce (ilk satyfada link var) isoyu indirerek rufus ile usb ye yazarak format atabilirsiniz..
    https://tb.rg-adguard.net/public.php linki de paylaşayım bari :)
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Peki söylenen performans artışı sizde de oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.