Şimdi Ara

Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Boş zamanım olduğu için bir oyun alıp oynamaya karar verdim. Şöyle kabaca piyasayı bir dolaştım ve aklıma takılan oyunlar şunlar;

    1. GTA 5
    2. ESO
    3. Elite dangerous
    4. The witcher 3
    5. Dying Light

    Bunlardan sizin oynadığınız ve tavsiye ettikleriniz hangileri. Ayrıca listenin dışında tavsiye edeceğiniz oyun varsa lütfen ekleyin.



  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Ben The Witcher serisini öneririm. Ama serisini. Konular birbirleriyle bağlantılı olduğu için anlayana kadar zaman kaybedebilirsin. Onun dışında GTA 5'de iyi bir oyun onuda alabilirsin. Sana bu liste dışından bir oyun önermemizi istiyorsan neleri oynadığını azda olsa bilmemiz gerek.
  • Oyun konusunda pek seçici değilim. Sadece spor oyunlarını pek sevmem. Ben daha ziyade yeni çıkan oyunlardan bir tane alıp oynamak istiyorum malum oyun fiyatları el yakıyor. GTA 5 bu kadar pahalı olmasa kesin alırdım iyi zaman öldürüyor gibi. ESO'ya başlamak istiyorum ama ben biraz oyunlarda solo takılmayı sevdiğim için bana pek uymayacağını düşünüyorum. Şuan benim için en yakın olan dying Light yada witcher sanırım. Elite dangerous tek başına ne kadar sarar bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.