Şimdi Ara

Th8 70Level hesap 40 Lira!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hesabımı artık oynamadığım için satıyorum. İsim hakkı kullanılmamıştır. 465 elmas vardır ve satılana kadar geçen sürede de elmas sayısı artacaktır. Henüz herhangi bir hesap ilede bağlantı kurulmamıştır. Gmail hesabımı vermek istemediğim için tercihen Ios kullanıcılarına satmayı ve İstanbul'da elden satmayı planlıyorum. Güvenilmesi halinde android kullanıcısına yada şehir dışına satış yapılabilir. İsteyenler pm ile ulaşabilir. Detaylar konuşulabilir. Köy satılana kadar gelişmeye devam edecektir (satacağım için geliştirme kararı aldım.). İsteyene detaylı resimler atılacaktır.
     Th8 70Level hesap 40 Lira!!! Th8 70Level hesap 40 Lira!!! Th8 70Level hesap 40 Lira!!! Th8 70Level hesap 40 Lira!!!









    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-DDT -- 27 Temmuz 2015; 22:24:40 >







  • İlanınızı baltalamak gibi olmasın ama sadece ios hesabını veren kişi ileride android hesabı ile hesabı komple geri alabilir.Gözlerimle gördüm çünkü.Burda yanlış anlaşımasın sadece sizi kastetmiyorum ancak önemli bir konu bu.Hayırlı satışlar.
  • oyunun kayıtlı olduğu gmail adresini vermediğin sürece güvenli olmaz. çünkü oyunun bir kopyası senin gmail adresinde kayıtlı kalır ve hem sen girersin hem iosa aktardığın kişi girer. gmail hesabını vermek zorundasın ya da satıştan vazgeçmek zorunda karar senin
  • Herhangi bir hesapla bağlamadığım için sorun olmayacağını, sadece alıcının hesabını bağlayarak bu sorundan kurtulacağımı düşünmüştüm yanılmışım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Öyle ise gmail hesabımı vermek istemiyorum konu kilit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.