Şimdi Ara

450 ₺'ye Termosifon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar, 450 ₺'ye kadar termosifon bakıyorum. Biraz araştırdım titanyum depo olanlar tavsiye edilmiyormuş, ancak titanyum olmayan bulamadım. Evde 4 kişiyiz, 65 litre olanı yeterlidir diye düşünüyorum. Bir kaç tane buldum, bunlar nasıldır. Sizin tavsiyeniz var mı?
    http://www.hepsiburada.com/altus-al-865-l-65-lt-koseli-termosifon-p-EVALTUSAL865L
    http://www.hepsiburada.com/demirdokum-dt4-basic-65-litre-termosifon-p-EVDEMDOKDT465S
    http://www.hepsiburada.com/baymak-aqua-lcd-prizmatik-65-litre-termosifon-p-EVBAYAQULCDPRIZM65







  • hazır konu varken yenisini açmıyayım, bende bizimkilere bi termoisfon alayım dedim 65 lt lik. Evin olduğu ilçede öyle birsürü markanın serviside yok. eca alacak olsam satılan yeri bulmak zor servisini düşünmek bile istemiyorum, mecbur demirdöküm arçelik vb gibi bişilere bakıcam, beko arçelik dd sanırsam aynı ürün. Demirdöküme nazaran arçelik biraz daha kurumsal diye düşündüğüm için arçelik ürünlere bakıyorum hangisini alayım dijital olanı var ledli olanı var, son oalrak cihaz balkonda olacağı için donma tehlikesi olabilir yılda 1-2 günde olsa don olabiliyor. Evdeki basınç fazla değil ama şu basınç regülatörü ekstra ücretlemi takıyorlar, yoksa kuruluma dahilmidir? ekstra ise ne kadar takarlar kandırılmayalım kurulum esanasında.

    Sl modeller eski modeller herhalde donma koruması falan yok. Arkadaşlar biriki fikir verinhttp://www.arcelikal.com/Termosifon/liste/2/27




  • Demirdöküm dt4 65l aldım memnunum. Gelen servis basınç düşürücü felan söylemedi kurulum bitince bir ventil var su basıncı yükselince buradan yarım veya 1 çay bardağı su akar dediler ama su basınç düşürücüleri servisler 60 tl ye felan satıyo kendiniz bakın piyasada ucuza bulursanız evin girişine takabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.