Şimdi Ara

iPod severler buraya lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 30Gb video iPod kullanıyorum.
    bunu aracıma monte ettirmek istedim.
    amacım iPod'u torpido gözüne sabitlemek ve gerekli gücü aküden sağlamasıydı.
    orjinal ara bağlantı ve montaj için 250€ istendi.
    bu uygulama sonrası ses kalitesinde kayıp olur mu?
    iPod'un kendi pili sistemdem şarj olacak, ancak pil ömrü bittiğinde ne olacak?
    iPod bağlantısı CD changer düğmesinden çalışacak, CD changer/iPod dönüşümü anahtar ile olacak
    bu uygulama sorun çıkarır mı?
    aracım VW, radyo/CD ekranından parçaları görebilecekmiyim?
    konuya hakim arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.
    teşekkürler



  • 250Euro feci bir para!! ikincisi aletin torpidoda duracak olması kotu... Bazı arabalarda ekranda isimleri gorebilirsin, direksiyondan kumanda ile ileri geri yapabilirsin... Ama 250 Euroya bu degmez... Onun yerine cd changer cıkısından aux cıkısı yapan bir aparat al... Bir de ipod tutacagı al 15 ila 25 YTL arasında degisiyor... ipodun ses cıkısından bagla aux-ine olay bitsin, ipod da gozunun onunde olsun, istedigin an mudahale edebil. Hem de ucuza hallet... Max 100 YTL... Ses kalitesi de dediginle aynı... Ipoda ulasımın kolay oldugu icin de aractan cıkarken ipodu yanına alabilirsin...
  • bence çok pahalı kardes..
  • sistem guzel, tam aradigim gibi ama bana bunun hem biraz daha ucuzu hem de renault megane 2 nin cd-tebine eklebilir versiyonu gerekiyor, hic yaptiran renault sahibi yok mu?
  • Yaris'in ABD'de piyasaya cikacak modelinde kendinden baglantisi var iPod icin. Bence cok kullanisli. Bi iki yil icinde bu isler burada da ucuzlayacak, pratik cozumler gelecek diye umuyorum.

    Su anda verilen fiyat bana cok geldi dogrusu.
  • alpine ipod interface control 130€ dediklerinin tümünü yapıyor.
  • peki sadece alpine teypler icin mi kullanilabiliyor yoksa ben alip renault un orjinal teybine baglayip renault un orjinal teyp kumandasiyla ipod u kontrol edebilir miyim? ayrica bu urun hakkinda bir web sitesi falan verebilirsen sevinirim, ankarada oturuyorum, bunu yaptirabilecegim bir yer biliyorsan yaptirabilirim, tesekkurler yardimlarin icin ;)
  • Bu ipodu bu kadar ünlü yapan şeyi anlayamıyorum.

    Çabucak çizilen ekranımı,çabucak biten şarjımı,sony kasetçalar ayarındaki ses kalitesimi...

    Şeytan tüyü olsa gerek.

  • Wuoahauhuhauhha!!!!
    Sony kasetçaları kalitesi mi!!! Zihihiouhahaha!!
    Yıllarca sony kullandım... Discmane gecene kadar 2 tane sony walkman kullandım. Ikincisi en babalarındandı, kablolu remote, sakız pilli falan... Ilk discmanim sony idi. 3 yıl dayandı, ortaokulda cok muzik dinlemiyordum. Lise birin sonuna dogru ikinci discmanımı aldım, bir yıl dayandı... Sonra MD player aldım, 1.5 yıl sonra bozuldu... Sonra doneminin en iyi md playerı olan MZ-N1'i aldım... 110 saat pil dayanma suresi, minik boyutu ve Equaliserı ve ses kalitesiyle donemin en iyisiydi... 1 sene dayandı... Bu gune kadar hep Sony kullanmıstım, ve sonyden gerek iscilik, gerek yedek servis konusunda nefret etmistim! Bir de sonylerin dezavantajı en yuksesk seste pille ampliyi besleyecek guc bulamaz, sesi bozarlardı; Ama şarjdayken bunu yapmazlardı... Sonra 30Gb creative Zen xtra aldım... Kullandıgım en kalitesiz aletti... Ses kalitesi fena degildi ama onun dısında hersey rezaletti. 1 sene zar zor dayandı. 10'dan fazla kere tamir etmeme ragmen... Sonra İpod aldım. Ses kalitesi hepsinden daha iyi, hepsinden daha hızlı, hafif, 30Gb'ye gore kucuk, saglam ve bircok aksesuar ozelligi ve uyumlulugu var... Dizaynı hepsinden daha sade ve şık. Ve fiyatı da rakiplerine gore sadece 10-15% fazla... Tabi butun bu aletleri ben amerika'dan getirttim. Amazon'dan arkadasa yolladım, arkadas ulkeye soktu... Turkiye'den portable hicbirsey alınmaz kanaatindeyim... Ben 280 dolara almıştım 1 sene once, su anda 240 dolar ki baya makul...

    Sony yedek servis firmasında gecen de bircok guzel anım vardır... Anı 1: ikinci discmanımın cd'yi tutan yuvarlak tutacagı kırılmıstı... Servise goturdum, o tek yok butun kafa halinde var dedi... Nasıl yani dedim... Butun lens, motor takımı ile beraber dedi!! Zihihihihi dusunsenize!!! 150 liralık alet icin 110 lira tamir parası istediler, problem de kırık tutacak... Gittim arkadasımdan bozuk discmanını aldım 15 YTL verip, Adama iki discmanle gittim, dedim "bundan sök, digerine tak!" apıştı tabi... Sinir oldu ama yaptı dediğimi, sen sağ ben selamet... Anı 2: Md'nin kulaklık girisi arızalanınca adam topragı tamir edememis, ses gidik geliyor... Nasıl anlatıym, asıl ses gelmiyor... Bu durumu onceden bildigim icin adamı uyardım, adam inatlaştı benle normali bu falan diye... En sonunda evde kendim açtım, adama sökük vaziyette goturup, problemi gosterdim halletti, bir de onun da parasını almaya çalıştı... Anı 3: ikinci md bozuldugunda benden tamir parası olarak 260YTL istediler!!! Kac sene once... 260 YTL'ye o zaman yeni nesil, dusuk modellerdin yeni bir md alabiliyordum... Benim md'nin sorunu da yazmamasıydı, okumaması degil... 300 YTL'ye md deckler vardı!! Heriflere küfredip cıktım servisten, Amerika'dan da mp3 player sipariş ettim. Bir daha asla sony'e donmem... Atrac da ayrı bir derttir bu arada... Gerçi sanırım yeni sonyler atrac dısında mp3 de calıyor... Ama allah korusun, ben bulaşmam sony'e.

    Not: Bu aletler abim ve ben tarafından gunde ortalama 4 saat kullanılmışlardır... Ipod da bu yogunlukla kullanılıyor. Philipsin 30-40 YTL'ye satılan kulaklıklarının hakkından 2 ayda gelen bir abim var! (mixer amplisinden dogru dinliyor, aletin max. sesi yetmiyor herife) Sony'nin kaliteli kulaklıklarında hakkını yiyemem; ama onlarda en fazla 5 ay dayandılar... Ama Ondan da iyisi var ki o da SHURE! Shure E2C kullanıcısıyım, 2 yıldır bozulmayan tek kulaklıgım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 9 Aralık 2006; 19:22:12 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: coutoup

    peki sadece alpine teypler icin mi kullanilabiliyor yoksa ben alip renault un orjinal teybine baglayip renault un orjinal teyp kumandasiyla ipod u kontrol edebilir miyim? ayrica bu urun hakkinda bir web sitesi falan verebilirsen sevinirim, ankarada oturuyorum, bunu yaptirabilecegim bir yer biliyorsan yaptirabilirim, tesekkurler yardimlarin icin ;)


    evet istediğin arabaya ve modele yapabilirsin. Ankara'da fifty tuning var oraya bence bir sor aşağıda linki veriyorum.

    http://www.alpine-usa.com/products/leading_technology/leading_tech_kca-420i.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.