Şimdi Ara

Vestel 42PF8575 vs Vestel 42FA8200 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar tv konusunda yeniyim ve babam sırf uygun fiyata tv alalım dediği için öğrenmeye çalışıyorum konuları ve piyasayı araştırıyorum. aile esnafımız var bize güzel bi imkanla vestel tv verebileceğini söyledi. kusurlarının ve yeni yasanın farkındayım almak istemiyorum ama baba devreye giriyor bişey yapamıyorum. şimdi size şöyle bi sorum var ben bu 2 tv yi karşılaştırdım 42pf8575 daha avantajlı çıkıyor ama 42fa8200 2015 çıkışlı bi tv. vestelde model harf kodlamasını okumaya çalıştım ama tam anlamlandıramadım. hani p neyi simgeliyor f nedir? bunları öğrenebilir miyim. bide 42fa8200 da çerçeve çok inceymiş diğerinde nasıldır bilgisi olan var mı?



  • yok mu bir bilgisi olan?
  • Ben yeni aldim evet cerceve ince neyi merak ediyorsan sor yardimci olayim.gittigidiyordan 1330 tl aldim .50 bonus puan vardi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekniktime kullanıcısına yanıt
    dahili wifisi var mı? smart tv kullanımı insanı gabız ediyor mu çok yavaş mı? kanal geçişleri kaç sn? bide arkadan güneş vurunca tv görünmez oluyor mu? bis şifre kırması var mı? hiç maç izleyebildiniz mi görüntü nasıl? siz hangi modeli aldınız? optic ses çıkışı var mı?
  • cevap 1) dahili wifi var 2 kat üst komsu ile ortak kullanıyoruz cep telleri çekmiyor tv çekiyor o kadar iyi...
    cevap2) Smart tv boş vestel ne verirse o kadar...ama google üzerinden arama yapınca iyi ...Mesela fulfilm izleye girip film acıp izleyebiliyorum.
    Cevap 3) karşıdan pecereden ışık vuruyor gündüz tv seyredemezsin o kadar parlıyor aynı sorun arkadaşta lg var onda da aynı ben güneşin karşısında led tv seyrediyorum hiç etkisi yok diyen yalan söyler.
    cevap 4) Biss key olayını hiç bilmem
    cevap 5) 42 fa 8200 model olarak ve optik ses çıkışı yok normal ses çıkışı var.

    Biraz pinpirik biri isen alma git lg yada samsung al derim.Ben sırf milliyetçilik damarım yüzünden aldım bu tv bana göre iyi....Ha ayrıca 3d filmlerin hiç birinden ses alamadım.12 tane verdi arkadaş o lg seyretmiş ama vestel acamadı.
  • kanal geçiş süreleri nasıl kaç sn mesela? o smart tv de gezerken çok fazla süre de yükleniyor mu? bizimde işte bi aile esnafımız var taksitleri güzel tutacak normal fiyatına alacağız ondan yöneldim vestele, benim elimde olsa beklerim samsung alırım
  • Bende bu iki cihaz arasında kaldım, hangisini almalı kadar veremedim. kağıt üzerinde ikiside aynı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler vestel sitesinde geçerli yüzde on indirim şifresi mevcut.
    Alt üst limit yok. Belli bi ücret karşılığı isteyen Pm atabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: louse dream

    dahili wifisi var mı? smart tv kullanımı insanı gabız ediyor mu çok yavaş mı? kanal geçişleri kaç sn? bide arkadan güneş vurunca tv görünmez oluyor mu? bis şifre kırması var mı? hiç maç izleyebildiniz mi görüntü nasıl? siz hangi modeli aldınız? optic ses çıkışı var mı?
    1-) Benim kullandığım Vestel 42FA7500 modeliydi, dahili wifi'si vardı.
    2-) Smart özelliğini hiç test etmedim fakat işlemcisinin yavaş olduğunu düşünmüyorum, menü geçişlerinde yavaşlık sezmedim. Kanal geçişleri 2 saniye civarı, sadece kemal sunal filmlerinin olduğu çözünürlüğü düşük yayınlarda görüntünün gelmesi 4 saniyeyi bulabiliyor. Youtube'da Vestel TV'nin kanal geçiş hızı videolarını bulabilirsin, yeteri kadar hızlıdır.
    3-) Yerli marka TV'lerde BIS şifresi kırma özelliği var. Hiç test etmedim. Çünkü maç izlemiyorum.
    4-) Benim aldığım Vestel 42FA7500 modelinde optic ses çıkışı vardı.
    5-) Kasanın tasarımı güzel.

    Ben TV'yi bir ay sonra satmıştım. Panel ve ses kalitesini beğenmemiştim. Birde kanal listesi tüm ekranı kaplıyor, kanalda ne olduğunu görebilmek için kanal listesinden çıkmam gerekiyordu. Kanal listesinde page down, page up yapmak için sağ/sol yön tuşları yerine P+, P- tuşlarının kullanılması gerekiyor. Panel güneşin karşısında fazla belirgin değil, daha önce aldığım Arçelik güneş ışınlarına karşı daha belirgin görüntü veriyor (2 senedir pencere karşısında duruyor). 7 serisi, 8 serisi ve 9 serisi olarak kalite farklılığı olabilir. Mümkün olduğunca üst serilerine bakın.
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Bilgilndirme için çok teşekkür ederim iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.