Şimdi Ara

Windows 8.1 seri numarası ile bilgisayarıma uzaktan bağlanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarcı bir tanıdığım var. Geçen ay bilgisayarıma uzaktan bağlanıp windows 8.1 pro'ya lisans aldı. Kaçak bir lisans değil, anlaşmalı şirketi üzerine. Sizce bana aldığı bu lisansı kullanarak bilgisayarıma ve dosyalarıma uzaktan erişmesi mümkün mü? Bir kaç gündür kafamı kurcalıyor ve internette buna benzer bir yazı bulamadım. Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Paranoya yaptım biraz :)



  • birincisi windows uzaktan erişimi kapatırsan cihazına erişemez, özel olarak bir yazılım veya arka kapı bırakmadıysa tabi

    ikincisi lisansın kaçak bir lisans, şirket lisansı şirket bilgisayarları içindir, kaldı ki anlaşmalı şirketi falan yok o adamın, herhangi bir korsan kms sunucusuna bağlanıp etkinleştirme yapabilir. bu yasal olduğu anlamına gelmez.

    sonuç olarak yasal bir lisansın yok, belki etkinleştirildi diye gösterse bile o cihaz yasal bir lisansa sahip değil.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Cevabının için teşekkür ederim. Lisans ile söylediklerine karşıt bir yazı yazamam çünkü bilgisizim bu konuda. Keşke fiyatlandırmalar fahiş olmasa da gidip gönül rahatlığıyla alabilsek işlem sistemini.

    Bilgisayarıma Teamviewer ile 15 dakika kadar bağlanıp yaptı lisans alma işlemini. Sonradan programı kaldırdım. Gözümün önünde oldu herşey herhangi bir kod girme işlemine rastlamadım. Dediğim gibi konuya uzağım, sadece kullanıcıyım bilgisayar alanında. Sizce mümkün olmuş mudur böyle bir şey? İhtimali varsa eski laptopumla gelen win7 home premium kuracağım bilgisayarıma.
  • Carlsberger kullanıcısına yanıt
    key programı ile keyini bul yedekle veya yedek klasöre ATM RC 3.5 ile yedekle.Temiz kurulum yap ATM ile etkinleştir...

    Arkadaşının kullandığı key muhtemelen MAK key dir...
    LEGAL değildir ama etkinleştirmeyi kabul ederse İLLEGAL de değildir.yani LEGAL GİBİ oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.