Şimdi Ara

İstanbul Üni Eczacılık mı Marmara Üni Eczacılık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce hangisini üste yazmalıyım bir fikriniz var mı ? Ortamları dersleri falan nasıldır ayrı ayrı?



  • İÜ labaratuvar yönünden önde araştırmalarıma göre
  • Hocam Marmara eczacılıkta klinik eczacılık eğitimi de veriliyor yani mMarmara için daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Ortam kampüs konusu da şöyle İstanbul Üniversitesinin o güzel Beyazıt kapısını görünce zaten insan mest oluyor fakat Marmaranın da eczacılık fakültesi Haydarpaşa tren garının orda sınıflarda boğaz manzarası var. Bende Marmara mı ankara mi diye düşündüm ama ankarada okumak istediğim için ankarayı başa yazdım ankara hayalim olmasa Marmara yazardım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastikbirli

    Hocam Marmara eczacılıkta klinik eczacılık eğitimi de veriliyor yani mMarmara için daha iyi olduğunu söylüyor herkes. Ortam kampüs konusu da şöyle İstanbul Üniversitesinin o güzel Beyazıt kapısını görünce zaten insan mest oluyor fakat Marmaranın da eczacılık fakültesi Haydarpaşa tren garının orda sınıflarda boğaz manzarası var. Bende Marmara mı ankara mi diye düşündüm ama ankarada okumak istediğim için ankarayı başa yazdım ankara hayalim olmasa Marmara yazardım ben.

    Sağolasın hocam.İkisinin de resimlerine bakıyorum intden ikisinin de görünüşü iyi güzel dediğin gibi . Hala kararsızım ama yav intde bakınıyorum çok çeşitli yorumlar var.
  • Hocam bu forumda da farketmişsinizdir acayip bi beğenmeme sorunu var insanların fazla takılmayın derim. Ayrıca İstanbul eczacılığın dağınık bi yerleşkesi olduğunu da göz önünde bulundurun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.