Şimdi Ara

İE 7 yi KALDIRAMAMA REZALETİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İE7 yi kaldırıp İE 6 yı yeniden kullanmak istiyorum. Ama uninstall uygulaması çalıştıktan sonra çıkan pencerede İE 7 yi kurduktan sonra bilgsayara yüklediğim onlarca programın listesi çıktı ve İE 7 yi kaldırırsam bu programların da kaldırılacağı uyarısını verdi. Böyle bi rezalet olur mu ya? Adamların programını bile kaldırmıyorsun. O kadar programı yeniden kuracağıma bilgisayara format atarım daha kolay. Var mı bu problemin aşka bi kolay çözümü İE 6 ya mutlaka geçmem lazım.

    Şimdi siz sormadan ben söyleyim neden İE 6 kullanmak zorunda olduğumu.http://ilsis.meb.gov.tr adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra (Okul yönetim bilgileridir ancak yetkili kişiler girebilir) kullandığım browserin uyumsuz olduğu uyarısını aldım. İe 5 ve 6 yı destekliyor yani. Neden Opera ve Firefoxla girmedim diye sorarsanız zaten o tarayıcılarda login prosedürü aktif bile olmuyor Bu da Milli Eğitim Bakanlığının ayrı bir tekelci yaklaşımı. O da ayrı bir tartışmanın konusu hakkında sayfalarca yazılabilir ama neyse biz konumuza geri dönelim.

    Neyse ben bu İE 7 yi sisteme zarar vermeden nasıl kaldırırım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 3 Aralık 2006; 23:38:24 >



  • o sadece bu programı kaldırırsan listedeki programlar düzgün çalışmayabilir diye uyarı veriyor. kaldır yani bi sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Sistem Geri Yükleme Noktası olup olmadığını bi kontrol etsen iyi olur,Çünkü genelde bi porgram yüklenirken Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturulur(Örn:Windows Media Player'ı yüklerken geri yükleme noktası oluşturdu,Ben WMP 10 kullanıyordum,11 yükledim fakat beğenmedim,geri yükleme noktasını kullanıp tekrar WMP 10'a kavuştum)
  • bende i.e. beta 2 'i kaldırmıştım

    format atmak zorunda kaldım , silerken başka sistem dosyaları da arada kaynıyor

    şimdi de i.e 7 final kurdum , sorun yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

    o sadece bu programı kaldırırsan listedeki programlar düzgün çalışmayabilir diye uyarı veriyor. kaldır yani bi sorun çıkacağını sanmıyorum.


     İE 7 yi KALDIRAMAMA REZALETİ



    Haklısın bir kez daha dikkatli okuyunca dediğin gibi olduğunu anladım ama yine de sonuçta bir sürü risk kararsız bir sisteme sahip olma ihtimali yüksek yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.