Şimdi Ara

Telefon ve tabletlerinizden periscope ile yayın yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Periscope twitter sosyal paylaşım ağı üzerinden kullanılan bir canlı video akış uygulamasıdır. Youtube, live stream ve meerkart gibi bir uygulama olan periscope 2014’te kurulmuştur.

    periscope indir mek için IOS işletim sistemine sahip cihazınızın marketine girip arama butonuna periscope yazdıktan sonra çıkan pencereden indir seçeneğine tıklamanız yeterlidir. Kurulumunu yapmak için ise twitter hesabınız olmalıdır. Eğer twitter hesabınız var ise gerekli bilgileri girdikten sonra “sign in with twitter” butonuna tıklayarak periscope kurulumu gerçekleşir.

    Periscope indirdikten sonra yayın yapabilmeniz için birkaç aşama bulunmaktadır. Ortadaki yuvarlak ikona tıkladığınızda canlı yayın sekmesi açılmaktadır. Daha sonra çıkan ekranda “start broadcast”e tıklarsanız yayınınız başlamış olacaktır. Yayında olup olmadığınızı kontrol etmek için ise ekranda “live” yazısını görmeniz gerekmektedir. Uygulama ekrana iki kez tıklarsanız size ön kameradan kendinizi görerek yayın yapma kolaylığı da sağlamıştır. Yayını bitirmek için ise ekranın üst kısmındaki “stop broadcast”e tıklamanız yeterli olacaktır. adres ; http://www.periscopeindir.org







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.