Şimdi Ara

Hayatımın Pişmanlıkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar kısaca pişmanlıklarımı anlatıp içimi dökmek istediğim için konuyu açıyorum . Öncelikle ilkokulda ne çok parlak ne çok sönük bir öğrenciydim fakat kendime bir meslek hedefi koymadığım için ailemin yönlendirmesiyle ömrümde adını bile duymadığım saçma sapan bir meslek lisesine yazıldım ve her şey bununla başladı . Lise 1 ' den itibaren sınıfıma ısınamadım çünkü gerçekten meslek liselerini genelde çok boş beleş tipler dolduruyor ve sizin okuldan soğumanıza sebep oluyor bundan dolayı ne ders çalışma isteğiniz oluyor ne de okula gitme isteğiniz kalıyor . Zaten bölümü sevdiğimden seçmediğim için 1. sınıftan sonra mesleki dersler başladı ve ben okuldan tamamen koptum derslere hiç girmeyip devamsızlık hakkımı sonuna kadar kullanıyordum her sene en az 5-6 zayıfım geldi alttan ders alarak yoluma devam ettim ve inanılmaz kötü bir ortalamayla liseden mezun oldum . Ygs-Lys sınavlarına girdim ve sonuç felaketti ama kendi bölümüme devam etmek istemediğimi artık anlamıştım ve geçiş hakkımı kullanmadım . 1 sene daha hazırlandım hedefine ulaşabildin mi diye soracak olursanız , hayır istediğim üniversiteyi tutturamadım fakat aldığım puanla hiç yoktan sevdiğim bir mesleği yapabileceğim . Buda böyle bir hikayemdir paylaşmak istedim , merak edenler için 2014-15 sonuçlarımı aşağıya bırakıyorum , esen kalın efenim





     Hayatımın Pişmanlıkları Hayatımın Pişmanlıkları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loriens -- 1 Temmuz 2015; 0:11:31 >



  • Tebrikler hocam
  • Rrumble R kullanıcısına yanıt
    Eyv. dostum
  • bravo dostum nereyi yazıcaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kai96

    bravo dostum nereyi yazıcaksın

    Kafamda bir kaç yer var fakat Marmara Edb şu anda en baskın olanı dostum
  • Aynı durumda sayılırız benim matematiğim biraz daha 2.seneye kalsammı tereddütteyim

     Hayatımın Pişmanlıkları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.Chopin -- 1 Temmuz 2015; 0:47:58 >
  • Sonucu görünce gözlerim kanadı.Bu forumda daha önce böyle bir sonuç hiç görmemiştim..
  • Eğer sevmediğin bir işi yapmak durumunda kalacaksan bence tereddüt etmene gerek yok , yeterli bir çalışmayla istediğin yer kazanılabilir diye düşünüyorum yinede son karar senin düşünmek için az bir zamanın var
  • Açıkcası şu durumda yazacağım bölümde yok.Yüksek ihtimal mezunum.Hocam 2.senenizde nasıl hazırlanma süreci işlediniz kısaca anlatırmısınız ?
  • mnh M kullanıcısına yanıt
    Benim gözlerimde epey kanamıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitrenco

    Açıkcası şu durumda yazacağım bölümde yok.Yüksek ihtimal mezunum.Hocam 2.senenizde nasıl hazırlanma süreci işlediniz kısaca anlatırmısınız ?

    Dostum ben 2. senemde günde yaklaşık 10 saat ders çalıştım periyotlara ayırarak , Edb-Tarih-Cog gibi konu çalıştıktan sonra full soru bankası çözdüm , daha sonrasında denemelerle sınav sürecine hazırlanmaya çalıştım . Tabi dershaneye de gidiyordum . Genelde konu kısımlarını orada hallediyordum . Bence önemli olan çok soru çözmek ne kadar çok soru çözersen o kadar başarılı olma ihtimalin artar . Özellikle sayısal derslerde genelde çok soru tipi gören yapıyor .
  • Teşekkür ederim.Umarım hayatınızda istediğiz yerlere gelirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.