Şimdi Ara

Macbook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, 6 senedir kullandığım sony vaio laptop'ımın 2 ay önce şarj aleti bozuldu ve sınavdan dolayı üstüne düşmedim ancak sınav bitti ve seneye üniversiteye başlıyorum. Sonye ise şarj aleti alıp kardeşime vermeyi düşünüyorum.

    Hal böyle olunca yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ve açıkçası kafamda macbook var. Ancak hangi modeli almam gerektiği konusunda çok kararsızım.

    Pro bir pc kullanıcısı değilim, alacağım bilgisayarı minimum 5 sene kullanmak istiyorum. Bilgisayarda yaptığım şeyler ise klasik. Ancak benim için önemli olan şarj süresinin uzun gitmesi, makale, tez vs şeyleri yazacağım zaman şarjı dayansın istiyorum. Ayrıca yurtdışına da çıkacağım yıl içinde, bu yüzden taşıma kolaylığı sağlarsa benim için daha rahat olur. Macbooku ise özellikle ısınma sorunu vs. yaratmadığı için istiyorum.

    Fiyat aralığım ise 3000-4000 tl arasında. Bir de appleın öğrenci indirimi hakkında bilgisi olan beni bilgilendirrbilirse çok sevinirim. Eğer indirim yapılabiliyorsa 4500 tlye kadar çıkabilirim.

    Şimdiden çok teşekkür ederim, herkese hayırlı forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.