Şimdi Ara

Subwoofer tavsiyesi (Magnat sub 302a mı? Jamo J 10 mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar ve hayırlı ramazanlar sistemimde en çok değiştiğim eleman olan yine subwooferı değişmeye karar verdim Pioneer vsx-423 amfi kullanmaktayım alan 34m2 sırasıyla şimdiye kadar sony sa-w2500 pure acoustics xp 12-200 yamaha yst sw-030 ve son olarak jamo sub 210 kullandım içlerinden müzikteki bass performansı ve kalitesinden çok memnun kaldığım sadece jamo oldu bu subwoofer'ın kalitesinde bass verecek daha güçlü bir subwoofer almak istiyorum ve başlıkta belirttiğim iki subwoofer arasında kararsız kaldım bu iki subwoofer'ın fiyatları birbirine yakın jamo magnat'a göre daha pahalı bu kaliteyimi yansıtıyor bilmiyorum magnat sub 302a fiyat performans olarak daha önde gözüküyor fakat kalitesi jamo'ya göre nasıldır muamma jamo j 10 ise yeni bir model boyut olarak magnat'tan küçük fakat nedense beni daha çok çekiyor jamo'nun bass kalitesine olan güvenim tam özellikle müzikte beni hangi subwoofer daha çok memun eder? hangisini almalıyım? bu ürünleri dinlemiş veya kullanan bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok makbule geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 27 Haziran 2015; 3:29:01 >



  • benim gibi aşırı bass seviyorsan sana önerim magnat ama jamonun ondan aşşağı kalır yanı yok ikisinide dene önce dinle en beğendiğini al
  • BL@DE kullanıcısına yanıt
    J10 oda Büyüklüğü 25m2 civarındaysa tercih sebebi Olmalı küçük bir sub ama ürettiği ses parasına göre iyi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim şuan 34 m2'de jamo sub 210 kullanıyorum boyutuna göre çok tok ve güçlü bir subwoofer jamo j 10 sub 210'a göre değecek bir fark yaratmayacak gibi duruyor fakat jamo'nun müzikte başarılı ve kaliteli bass'larını magnat'ta bulabilirmiyim yani marka kalitesi olarak jamo mu? magnat mı? buna bir emin olabilsem daha büyük olduğu için magnat alıp geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 28 Haziran 2015; 21:58:30 >
  • Magnat tan daha fazla kalite yerine daha fazla desibel alacağınız kesin ancak ben olsam jamo 210 yerine madem sesini beğeniyorsunuz biraz daha biriktirir J210 veya J212 modelini alırdım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi ilerde daha güçlü büyük bir subwoofer bakacağım hoparlör takımlarım komple magnat magnat sub 302a alanların hepsi memnun gözüküyor fiyat performans olarak rakipsiz duruyor o zaman ki duruma göre bakacağım artık ilginiz ve cevabınız için sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.