Şimdi Ara

Gundemdeki Temel Fikralari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .................................................................................................

    quote:


    Bütçeyi bırak Temel fıkrası anlat
    Maliye Bakanlığı'nın önceki gün görüşülen 2007 bütçesine "Temel fıkraları" damga vurdu. CHP'lerin "Yatırım yapmıyorsunuz. Başkalarının yaptığını satıyorsunuz" demesi üzerine, AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu şu fıkrayı anlattı:

    Unakıtan'a Temel savunması

    "Temel Maliye Bakanı olmuş. Çift haneli enflasyonu tek haneye düşürmüş. IMF ve Dünya Bankası ile ilişkileri geliştirmiş. Ama muhalefet bir türlü mutlu olmuyormuş. Bunun üzerine Temel Karaburun'a kadar denizin üzerinden yürüyerek geçmiş. Ama muhalefet ertesi gün 'Bakan yüzme bilmiyor' demiş."

    Baştopçu'nun fıkrası bitince CHP'liler, "Temel bu ekonomik iyileşmeleri rüyasında görmüş" diye laf attı. Ardından bir fıkrada CHP'lilerden geldi. İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu da şu fıkrayı aktardı;

    8 ver gitsin

    "Temel matematik öğretmeniymiş. Bir öğrenciye sınav notu olarak 'yedi' vermiş. Öğrenci de, o 'yedi' değil 'yeti'dir demiş. Bunun üzerine Temel, Türkçe öğretmenini çağırmış. Öğretmen düşünmüş, '8 verin gitsin' demiş."

    CHP Tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü ise soru yerine fıkra anlatmak istediğini söyledi. Tütüncü, "Temel'le Dursun meyhaneye gitmiş" dediği anda AKP'liler "o Trakyalı'dır kesin. Temel değil, Hüsmen'dir" diye laf attı. Tütüncü şu fıkrayı anlattı:

    "Temel ve Dursun meyhanede cinayete tanık olmuş, mahkemeye şahit olarak çıkarılmış. Temel cinayetin makasla, Dursun bıçakla işlendiğini söylemiş. Birbirlerine girmişler. Hâkim bunları içeriye atmış. Yıllar sonra deniz kıyısında karşılaşan Temel ve Dursun başlamış tartışmaya. İri yarı olan Dursun, Temel'i suya batırmış. Kafası suyun içinde, boğulmak üzere olan Temel, eliyle hâlâ makas işareti yapıyormuş. AKP'nin durumu buna benziyor."

    CUMHURBAŞKANI FIKRASI

    CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi de Cumhurbaşkanlığı seçimlerine göndermede bulunarak,

    "Temel bir ülkede cumhurbaşkanı olmak istemiş. 'Deli misin' demişler. Temel de, 'şart mı' diye sormuş" fıkrasını anlattı.



    hala bu ekonomiden hayir bekleyen varmi ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.