Şimdi Ara

TTNET ADSL Modem Seçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene bakır hattın sonunda eski trafo vardı bu ttnet mahallenin başına kadar fiber kabloyu getirmiş sonrasında bakıra dönüyor. Aboneliğim Konyadaydı ve ben adana ya getirttim. Adana da emek mahllesinde touryorum ttnet bölge şefliğinin karşısı oluyor bu mahalle. Şimdi sorun şu abonelik geldi elimdeki eski kullandığım ama birisi de sıfır olan 3 modemim IP ALMIYOR. Bir türlü ıp aldıramadık 7-8 tane değişik port denediler ama ıp almamakta diretti modemler.

    Ben 25 güne yakındır hattın açılmasını bekliyorum belki 10 kere de eve servis gelmiştir ttnet tarafından. Şimdi elimde AZTECH in adsl 2+ lı wps li son model bi modemi var bunu başka yerde denedim çalışıyor. Bundan ayrı TP-LINK in üzerinde ttnet yazan modemi var bunuda başka yerde denedim o da çalışıyor. Bir tane de eski ama halen en yüksek hat hızlarına ulaşan AZTECH marka kablolu modemim var o da başka mahalle abonelıgınde calısıyor.

    Buradan arkadaşıma sordum airties alacaksın abi diğerleri IP almıyor dedi. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bana gelen servisler de modem alacaksınız diyip durdular. Elimdeki modemleri kullanamamam benden mi onlardan mı kaynalanan sorun? Ayrıca kullanmadığım günlerin ücretini iade ettirmeyi düşünüyordum bu mümkün olur mu?

    Şu andan itibaren ttnet için allah kahretsin demekten başka yapacak bir şeyim yok. Bu ülkenin başına şu firmayı tek yaptılar zamanında buna da diyecek birşeyim yok. Ülkede olan hep son kullanıcıya oluyor adalet mi bu? Elimde 3 modem varken gidip modem almam ne kadar doğru? Ayrıca ben araştırıp sormasam bu teknik ekip in bana airties modem alın dediği de yoktu.

    Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Teknik yardım istediğim nokta adsl2+ ile hattım 16550 mbps oluyor ama mod değiştirsem airties gibi çalışır mı? Ya şurada kullanacağım 10 gün sonra yurtdışına çıkacağım burnumdan getirdiler resmen.

    Elinde airties in 150 lik veya 300 lük modemleri olan varsa bana adsl modu hakkında bilgi verebilir mi? Otomatik mod dışında bana manuel mod ismi lazım. Glite modu denedim hiç hat almadı.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.