Şimdi Ara

10-15 dakikalık işi kaldı ama yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sefer web sitemi kendim yapayım istedim, başkaları yapınca istediğim gibi müdahele edemiyorum, değişiklik yapmam çok zor oluyor.

    Şimdi herşey hazır, wordpress kurulu ama nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Sadece sayfaya çalışma var yazabildim okadar :)

    hazır bir tema kurup çalışan bir site yapabilecek arkadaş arıyorum, kafama göre değişiklikleri zamanla öğrenip kendim yapabilmek istiyorum. Bilen bir arkadaşın bir akşamda yapabileceğine inanıyorum.

    adreswww.kuzucu.com.tr

    Yardımcı olabilecek arkadaş varsa logo, resim, ürünler, bilgiler vs. gibi içerikleri göndereceğim, bana bir başlangıç site yapsın, ben daha sonra bu resimleri vs. değiştirebileyim yada yazılarını düzenleyebileyim. İstediğim bu.

    Karşılığında aşağıdaki ürünü hediye ederim ( ama bu sefer iş tamamen bittikten sonra, çünkü ücretini ödedikten sonra işler hiç yürümüyor yada baştansavma oluyor)

    http://www.sanalpazar.com/Laptop-Sehpasi-Laptop-Masasi-Katlanabilir-Turk-Mali__isp43590469







  • kimse yapmaz boyle birsey ama yinede sansini dene :)
  • Ne istiyorsun ? Nasıl bir site istiyorsun ? Blog mu , e-ticaret mi , kurumsal bir site mi ? Tahmini olarak kaç sayfa ? Temayı sen mi buldun , yapan kişini bulacak ? Ek özellik isteyecek misin ? Detaylandırırsan istediğin sonuca daha çabuk ulaşırsın.
  • Kusurabakmayın bildirimler mail olarak gelmeyince konuya geç cevap veriyorum.

    Daha önce buradan arkadaşlara web sayfamı tamamiyle yaptırıp teslim almıştım ama yapılan yönetim paneli benim işime yaramıyordu, siteye istediğim müdahaleyi yapamıyor ve düzenleme, yenilik vs. yapamıyordum. Kendim uğraşayım diye wordpress yükledim ama zamanım olmadı uğraşmaya, nerden başlamam gerektiğinide bilmiyorum. Çok daha önce frontpage de yapıp ftp ile yaypıp basit bir şekilde hallediyordum ama o şekilde çok basit duruyor.

    Çamaşır kurutma askısı üreten firmam için web sayfası istiyorum. Firma ve ürün tanıtımı yapacağım. Siteye çalışma var yazdım bıraktım ama eski halini görebilirsiniz galiba ( nasıl olduğunu bilmiyorum ama bilen arkadaşlar bulup bakabiliyor)www.kuzucu.com.tr

    Yada benzer işi yapan firmaları referasn alabilirsiniz. Google da "çamaşır kurutma askısı imalatı" diye aradığınızda rakip firmalar çıkar, ne istediğim iyi kötü onlardan belli olur.




  • Hocam öncelikle kolay gelsin,

    Bu bahsettiğiniz işlem 10 15 dk' lık bir iş değil eğer kaliteli bir şey istiyorsanız. wordpress ile içeriğe müdahale edebilmeniz için hiç bilmiyorsanız öğrenmek için bile günlerce mesai harcamanız gerektirir ki bugün wordpress tema kurulumu yaptırmak isterseniz bile yüklü meblağları gözden çıkarmanız gerek. Benzer şekilde html bi tasarım yapıp içeriğe müdahale etmek istiyorsanız etiketler konusunda html konusunda 3 5 bir şey bilmeniz gerekir. Yeri geldiğinde koyduğunuz resimlerin tasarıma güzel bir şekilde oturması için photoshop v.b. programlarla çıkarıp transparan hale getirmeniz gerekir.

    Tasarım ister wordpress olsun istediğiniz gibi bir müdehale için php olsun bu siteyi koyduktan sonra google gibi arama motorlarında yer etmek isteyeceksiniz. Bunun için SEO/webmaster kurulum çalışmaları gerekir.

    Dediğiniz anahtar kelimelerdeki(çamaşır kurutma askısı imalatı) sitelerin neredeyse hiçbiri modern bir web sitesi tasarımına sahip değil ve içeriklerine sizin istediğiniz gibi müdahale edemiyor.

    Bunlardan sonra size teklifimi bir inceleyin:

    http://www.overdosethemes.com/portfolio.html adresimizden kendi yazdığımız şablonları bir inceleyin bunlardan birkaç tanesi tam istediğiniz tasarım modeline uyuyor(Fiora ve Pastel gibi). Eğer düşündüğünüz meblağ 300-500 civarlarındaysa içerik yüküne göre ve sayfa karmaşasına göre fiyatlandırma yaparaktan beğendiğiniz tasarımı yaparız, istediğiniz değişikleri mümkün olduğu ölçüde yaparız, kurarız ve teslim ederiz.

    Bunun üzerine eğer bu tasarımların istediğiniz her yerine müdahale edebileceğiniz bir yönetim paneli isterseniz veya bana 1 yıl her istediğimde, istediğim müdahaleyi yapın sitenin yönetimini ve güncelliğini yapın gibi bir destek isterseniz veya illaki wordpress istiyorum bunlarla ilgili bana demolarınızı gösterin beğeneyim derseniz o zaman fiyat haliyle daha farklı olacaktır. Bu konuların herhangi birinde fiyat isterseniz özelden yazmanız veya mail atmanız yeterlidir.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir ve tasarımlarımızı beğenirsiniz.




  • İlginiz için teşekkür ederim.

    Biraz kendim uğraşayım istiyorum, acelesi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.