Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1691. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.968
Cevap
305
Favori
2.226.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16891690169116921693
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delisakir6

    Herkese merhaba
    araç alma arefesindeyiz. Yeni corolla flame x pack 1.6 benzin ile 2019 civic executive eco arasında kaldık.Aile aracı olarak kullanılacak. Civic biraz alçak olduğu için altı yere sürtme durumu nasıl acaba?
    Aracı kullandığım yollar köy yolundan farksız bir sürü engebe, çukur ve çıkıntı var ama bu güne kadar altını hiçbir yere sürtmedim.

    Sadece iş yerimin önündeki yol bağlantısında net bir çukur var orada düz giren doblolar, fiorinolar bile burnunu sürtüyor bende bir defa düz girip burnunu sürtmüştüm ondan sonra yan girmeye başladım ve bir daha orada burnunu sürtmedim.

    Corolla'da durum nedir bilemiyorum ama onda da sorun olacağını zannetmiyorum.

    Donanım, iç hacim, bagaj hacmi, motor performansı, yakıt tüketimi gibi konularda kıyaslayıp hangisi ihtiyaçlarınıza daha iyi cevap veriyorsa onu seçmeniz daha doğru olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cseyfe

    forumu okudun inceledin tek sorun surtme durumu mu oldu?

    he surtersen de kullanici hatasi simdiden soyleyim :)
    Valla bu konuyu okumadım ama forumun otomobil bölümünü takip ediyorum.
    Aynı sorun bir şekilde diğer yerli üretim otomobilde de olsaydı eminim yaklaşımları benzer olurdu.
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa Corolla yı al mis gibi bin göçtü kaçtı derdin tasan olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Sen dizel civic almamışmıydın? Göçük mü var aracında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt
    Benim araçta çok şükür göçük yok inşallah olmaz ama başka civice özel bir forumda söylediğinden şüphe etmediğim bir forum üyesinin 2018 model aracında malesef göçük çıkmış vede servis araca köpük uygulaması yapamayacaklarını belirtmiş, dışarıdan düzeltme yapacaklarmış, arkadaşta köpük ile müdahalesi için uğraşıyor.
    Ki benim başımdan geçen olay ise belli hız limitini aşınca kaputta dalgalanma meydana geliyor. Bunu servise gidip söylediğimde bana verdiği cevap aracın kaputu büyük biz ayar yaparız düzeliyor ama ilerleyen zamanlarda tekrar meydana geliyor aynen bu şekilde bende hiç elletmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Bu yüksek hızda kaput sallanma olayı Peugeot 3008'de de var kaput takozu koyarak ya da takozu ayarlayarak kolayca çözülüyor. Bence başka bir serviste yaptırın 10 dakikalık basit bir işlem ile sorun çözülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Sen Civic arıyordun, şimdi Corolla 'ya mı terfi ettin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Ben dizel civic aldım 2600 km dir de kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

    Ben dizel civic aldım 2600 km dir de kullanıyorum.
    Bende bitane exe dizel otomatik buldum sedan, 4bin km de kazasiz boyasiz alip almama arasinda gidip geliyorum, memnun musunuz,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Ben şu an için çok memnunum lakin göçük sıkıntısı çıkarsa ki 2018lerde çıkana rastladım arabadan soğurum, kaputta dalgalanma da mevcut onu pek sallamıyorum araçtan performans ve konfor anlamında memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da ne kadar çok arasamda bulamadım.2016 ve sonrası fabrika çıkışı LPG li MANUEL civice ait hızlanma veya sürüş videosu varmıdır yardımcı olabilir misiniz.Düz vites almayı düşünüyorum.
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasada acaba bu sıkıntılar devam edecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumda belki de en çok muhabbeti geçen HONDA CIVIC e ait 2018 satış rakamlarını gösteren bir video karşınızda..Bir de c-max'a ait satış rakamlarına ait videoyu koyuyorum arada dağlar var. İyi seyirler. İlgilenenler ve talep olursa diğer modeller ve yeni yıldaki veriler ile birlikte yeni videolar gelecektir







  • Arkadaşlar merhaba 2018 civic dizel otomatik aracım var daha önceden belirtmiştir araç havalar soğukken ilk çalıştırmada park yerinden çıkma gibi frenler kullandığımızda arka balatalardan ses geliyor. Araç ısındığında yada şimdi havalar sıcakken bu olay görülmüyor. Araç 6 binde sizden olayla karşılaşıyormusunuz. Aracı servise bi kere götürdüm ama servise gidene kadar araç ısındığı için tam bakamadılar aracı bırak sabah beraber bakalım dediler ama iş durumunu ayarlamam gerek. O yüzden Şuan bekleme de ve havalar ısındığı için ses de gelmediğinden şuan umursamıyorum sizde bu durumla hiç karşılaştınız mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dangel_11 D kullanıcısına yanıt
    5000 km'de hatchback kullanıyorum onda da aynı sorun var , balata değişti garantiden ayrıca diskler temizlendi ama bunların yapılması tam havaların ısındığı döneme geldi belki ondan da olmuş olabilir ses gitti bende.

    Ama bendeki ses şuydu , arabayı ilk çalıştırdığınızda sorun yok , akşam garajdan alıp trafikte yavaş hızlarda durduğunuzda baya ses yapıyordu.İlk çalıştırmada ötmüyordu benimki ve önlerden geliyordu öyle bir fark var.Bir arkadaş da yazdı burada , çoğu Civicte görülebiliyormuş bu durum bende de 4000km 4500km ye kadar sorun yoktu bir anda yapmaya başladı bu sesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

    2018 civic hb 1.5 sport plus sahibiyim. Otoban sürüşünden, trim seslerinden ve yalıtımından hiç memnun değilim. Bağaj kısmından, arka teker davlumbazlarından ve tabandan aşırı yol sesi alıyor. Şoför tarafında pedalların orada ayakları koyduğum tabanda titreşim oluyor. Sunroof dan tıkırtı sesleri geliyor. Sağ sol B sütunlarından zırıltı sesleri geliyor.

    Otoban sürüşünde yoldaki dalgalanmaları sönümleyemiyor dolayısıyla aracın içinde resmen zıplayarak seyahat ediyorum. Yüksek hızlarda içeride çok fazla lastik uğultusu, yol sesi, ön davlumbazlara vuran küçük taşların sesi içeriden duyuluyor buda sürücüde ve yolcularda tedirginlik hissiyatı uyandırıyor. Viyadük bağlantı yerlerinden çok rahatsız edici şekilde geçiyor bu sırada ön konsolda çatırdamalar oluyor. Soğuk asfalt dökülmüş, titreşim yapan yollarda ön kaput titriyor. Çukurları geçerken yine olması gerektiği gibi sönümleyemiyor rahatsız edici süspansiyon çalışma sesleri yapıyor. Kasislere biraz hızlı girerseniz ön süspansiyonların çalışma aralığının dar olduğu anlıyorsunuz çalışma aralıkları bitiyor ve çok rahatsız edici biçimde TAK diye ses yapıyorlar.

    Arabanın en düzgün çalışılmış kafa yorulmuş yapılmış yeri motoru. Harika bir motoru var. Her devirde istekli seri. Gaza bastığınız anda fırlayan yapısı var. Yakıtı şehir içi 7,8 litre.

    Araç tasarımı dikkat çekici ve yakışıklı, bütün gözler üstünüzde oluyor. İnsanlar üstünde çok pahalı, hızlı ve kaliteli olduğuna dair bir intiba bırakıyor. Maalesef kullanınca anlıyorsunuz ki durum o şekilde değil. Arabada genel olarak bir ince yapılmışlık durumu söz konusu. Dış plastik parçaların hepsi dokununca sallanıyor. İçi boş ve son derece ince plastikten imal edildiğini anlıyorsunuz.

    Ön led farlar gayet yeterli. 11 hoparlörü ses sistemi vasat. Sesi açtığınız zaman kapılarda, yan aynalarda, araç sütunlarında aşırı titreme oluyor.

    Arabayı aldığım için pişmanım. İlk görüşte aşktı. Galeride görür görmez vuruldum.

    Satmayı yalıtım yaptırdıktan sonra sonuca göre düşüneceğim. Tasarımı çok hoşuma gidiyor yoksa çoktan satmıştım.

    Özet olarak ağustos 2018 de 138 bin TL ye alınan civic hb 1.5 sport plus kendinden beklenen hiç bir vasfı karşılamıyor hatta sıfır bir arabadan beklenen asgari beklentileri dahi maalesef karşılayamıyor.




  • vketrenka V kullanıcısına yanıt
    sen naptin hocam yurek mi yedin? bu forumda yazilir mi boyle seyler?

    ya o mesaji hemen sil, ya vosvogen sahibi oldugunu itiraf et, ya da lince hazir ol
  • vketrenka V kullanıcısına yanıt
    Bizimde göçük ve kaputta dalgalanma sıkıntımız var, süspansiyon konusunda bizim araca birşey diyemeyeceğim bence yeterli seviyede, ses konusun da önceki aracım Toyota Corolla olduğu için yine pek birşey diyemiyorum çünkü bir fark göremiyorum yalıtım konusunda vw grubu araçları çok övüyorlar, belki yalıtımlı bir araç kullansam bu ne be derim, ah ah diyorum bizim araçta şu göçük belası olmasa tam f/p ama hayırlısı diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de bi karar ver :) aracımda göçük yok diyorsun önceki mesajında, şimdide göçük sıkıntımız var diyorsun. Madem göçük yok ne diye dert ediyorsun :) haziranda 2 yıl olacak alalı yok göçük. Her araçta da olacak diye birşey de yoktu zaten. Yüksek hızlarda dalgalanma var ama buna göçük denmemesi gerekli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki gerçekler. Açıkçası golf benim için eve alınan buz dolabından çokta farklı değil. Yani bana hiç bir şey hissettirmiyor.


    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]




  • 
Sayfa: önceki 16891690169116921693
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.