Şimdi Ara

Next Navigasyon PND Defterini Kapatıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Next Navigasyon PND (Kişisel Navigasyon Cihazı) defterini kapatıyor.

    Bir dönem oldukça kaliteli PND cihazlar üreten firma son 2 yıldır PND gurubunda yeni cihaz çıkarmadı. Android tabanlı Piri Reis I ve II cihazlarda da beklediği piyasayı bulamayan gurup sanıyorum PND defterini kapattı.

    Teknik Servis sorunları yönünde de son zamanlarda çok eleştirilen firma resmi bir açıklama da yapmadı.

    Geçtiğimiz aylarda da geliştiricisi tarafından yapılan bir açıklamada üretici firma ile yollarını ayırdıklarını kendi forumlarında "Bir Dönem Kapandı" başlığıyla duyurmuştu.

    Umuyorum benim de dahil olduğum kullanıcı kitlelerini mağdur etmeyecek bir yol haritası hazırlamışlardır.

    Üzüldüm açıkçası. Umarım yanlış düşünüyorumdur.

    Hayırlısı olsun.







  • Hayırlısı olsun bakalım, fanatik fanboyları vardı. Destek denildimi ilk aklımıza gelen firmaydı. İnşallah geçmişe dönük mevcut kullanıcılar için destek eskisi gibi devam eder.
  • Bulent Tekcan firmada bu navigasyon işimin başındaydı o ayrıldı artık desteğin eskisi gibi olacağını sanmıyorum. Bulent bey ayrıldıktan sonra firma nın yeni cihaz getirmesi ve bu cihazların eski kalitede olacağını sanmıyorum. Cihaz getirselerde diğer firmalar gibi al getir sat modeli olur. Eski satılan cihazlar için Yine de next hiç bir müşterisini mağdur edeceğini sanmıyorum. Elinde cihaz olanlar sorun yaşayanlar gerekli desteği alır /alıyor da


    Ayrıca son zamanlarda servis destek yönü nere de eleştirilmiş hangi müşteri zorda kalmış böyle bir kanıya nereden vardınız ? En azın dan diğer firma gibi 500 mhz cihazı 600 mhz diye satıp mı mağdur etmiş insanları pnd gurubu zaten akıllı işletim sistemli cihazlardan sonra batacak ilk 5 teknoloji arasında. Hem bu sebep hem bulent beyin ayrılışından sonra firma tablet yönüne ağırlık verdi ve bildiğim kadarıyla tablet satışlarıda mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlıkta her tavsiye isteyene, next almalısın, yapmış adanlar diyen bir satıcı / pazarlamacısı vardı. Ortada gözükmediği için tahnin ediyordum gps işinden çekildiklerini. Kimbilir hangi başlıkta, saf duygularla yardım isteyen kişilerin iyi niyetini suistinal ediyordur eleman. Ebayde 30 dolara satılan cihazı şişire şişire bitireniyordu, komikti :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar next ye 525 modeli navigasyon cihazımı 2 yaşıdanki kızım ekranı çatlatmış cihaz çalışıyor ama dokunmatik iptal olmuş. garantisi bitmiş durumda zaten garantiside olsa garantiye girmez.Bunu en uygun ne şekilde yaptırabilirim yüksel elektonik 100 tl karşılığı değiştrebilceğini söylüyor + geliş gidiş kargolarıda bana aitmiş. Bülent Tekcan bey ile yazıştık oda şuan next deki salim beye yönlendirdi .salim beyle mailleştik ama oda 100 tl dedi yani fiyatda pek indirim alamadım aklıma forumdaşlara yazmak geldi daha uyguna yaptırma imkanımız var mı acaba? Daha önce bir arkadaşım 50 tl yaptırmıştı ama ona ulaşamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 7 Temmuz 2015; 17:22:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.