Şimdi Ara

Bu Protesto Sadece Sabri veya Özbek e Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes gibi bende son derece öfkeliyim yönetime yaptığı yanlışlardan dolayı. Ergin Hocaya yapılanlar , Sabriye zam , tekerlekli basketbol takımına yapılanlar, şampiyonluk sonrası 4 yıldızlı formaların çıkmaması,rezalet şampiyonluk ürünleri gibi. Bunlara paralel klüpten çöpler temizlenene kadar hiçbir şekilde Gs Store a falan uğramayacağım tepkim nettir fakat gelmek istediğim nokta şu, Galatasaray taraftarında Ünal Aysal,Mancini gibi adamları efsaneleştirme çabaları görüyorum. Şuan ki yönetim ne kadar hatalıysa Ünal Aysal da o kadar hatalıdır. Şu yaşadığımız 4 sene bize göstermiştir ki keramet Ünal Aysal da Duygun Yarsuvatta değil Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak gibi isimlerdedir. Şuan takımda 40 tane oyuncu var ve bunların en az 20 tanesi çöpse bunun şuçlusu başta Ünal Aysaldır. Mancini eğer bütçe verilmiyor diye takımdan ayrıldıysa sebebi 13-14 devre arasında harcanan paralardır sorumlusu Ünal Aysal ve kendisidir. Zamanında Hakan Çalhanoğlu gibi isimlere 10 milyon fazla görülüp Salih Dursun,Tarık Çamdal,Ontivero gibi adamlara elleri titremeden 3er 5er milyon bonservis verenler bellidir. Hepimiz Galatasaraylıyız Aysalsporlu,Mancinisporlu,Terimsporlu veya Anti Aysalcı olmaya gerek yok. Herkesin doğrularını takdir edeceğiz yanlışlarını da protesto. En basitinden Sneijder-Drogba alındı diye yapılan hataları görmezden gelmek olmaz yada şimdi van Persie , Huntelaar gibi yıldızlar gelirse yapılan yanlışları unutmak olmaz. Ben Sabriye yapılan zama hakkımı helal etmediğim gibi, Buraka Selçuka Ontiveroya Hajrovice veyahut takıma doldurulan çöplere verilen paralarada hakkımı helal etmiyorum. Artık bazı şeylerin değişmesi lazım gelen parayı saçıyor gidiyor kimse hesap sormuyor bunların değişmesi lazım. Neyse fazla uzun tutunca okumayacağınızı düşünüyorum o yüzden fazlada uzatmıyorum. Bu tepki genel olarak koyulmalıdır.



  • Senin taraftar olarak görevin kazanınca sevinmek kaybedince verem olmak. Gönlünce bağlandığın üzümün dallarını futbolcular ve özellikle yöneticiler afiyetle yer, sende duygusal reaksiyon verirsin. Türkiye'de futbolun kanunu budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLabarna T kullanıcısına yanıt
    Türkiye kanunlarının çıkarılması lazım işin içinden yönetim şeklinin değişmesi lazım. Bir başkan oradan giderken hesap vermelidir. Liseliler bu klüpten elini çekmelidir en basitinden sırf liseli değil diye Adnan Polatı ibra etmemelerini unutmadık.
  • Basit şeyler değil bu dediklerin, Türkiye'de kanun her zaman vardır lakin denetlenmez, acil durum vakaları çalışmaz. Spora özgü değil spordan siyasete, siyasetten sağlığa daha birçok alanda bu böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.