Şimdi Ara

Hakkım haram zıkkım olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeter lan yeter kansız köpekler babanızın çiftliğimi lan Galatasaray bundan sonra benden 1 tl çıkmaz digiturk yenilemeyi düşünüyordum bundan sonra ne store un önünden geçerim ne kombine alırım hamza dursun defolup gidene kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Store ürünü alırsam elim ayağım kırılsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğazlarında kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay ne beyler
  • Kim bu takımın parasını hortumluyorsa cebine haksızca indiriyor sa boğazında kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika ya taraftar çok iyi bir araya gelip tepki gösterdi
  • henuz zaman varken tepkinizi koyun, koyun ki kimse bu taraftarı 'koyun' sanmasın..
  • Ayiptir ya yazik gunahtir. Ben ev kirami odemeyip cluj deplasmanina gitmis adamim. 1.6 m euro sabriye nedir. Defansa transfere gerek yok Dany geri geliyor nedir. Yapamiyorsunuz, sizler Galatasarayin basinda olmayi haketmiyorsunuz. Yemek yemeyip atki alan, kendinden fedakarlik eden bu kadar insanla dalga geciyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saka gıbı lan pogba bıle 1.7 kazanıyormus. Ulan sen 31 yasındasın gs kovsa kım alcak senı? Hadı dıyelım aldılar suankı paranın yarısını vermezler.ama suc sabrıde degıl sen tarık'a,salıh'e o kadar para verırsen sabrı vasıfsızının da ıstemesı normal. Ey hamzaoglu Sen yerlılere o kadar para verırsen sımartırsan mactan snra elını de sıkmaz seyıne de takmaz. Selcukla burak efendının aldıgı parayı dortmunda juvede almıyorlar. Bakın bakalım reusun maası kac?en kızdıgım sey transfercı taraftardır sabırlı olun sabırlı olun dedım ama sabrı olayının acıklanacak tarafı yok. Hamza hocaya cok sevdıgı yerlılerle basarılar benden de kurus calısmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden haram zıkkım olsun, taraftar olarak para biriktirip galatasaray forması almak için çabalarken adamlara bak. Boğazınızda dursun aldığınız haram paralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın yılmaz ile yıllık 1.5m€ garanti para + 10.000€ maç başı 3 yıllık yeni bir mukavele imzaladıkmı transfer sezonunu kapatırız. Eeer vefa önemli bunlar gözünü floryada açtı bunlar galatasarayın evlatları dimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecliste bir grup futbolsever ve yurtsever milletvekili anlaşıp kulüpler yasasını yöneticileri borçlardan şahsi servetleriyle sorumlu tutacak şekilde çıkarmalı. O yasa çıkmadıkça kulüplerin parasını babalarının parası gibi çarçur etmeye devam edecekler.

    yokmu milletvekili tanıdığı olan bir çıtlatın şu işi.
  • Tt arena maça giden fenerlidir çok net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: James Rodriguez

    Saka gıbı lan pogba bıle 1.7 kazanıyormus. Ulan sen 31 yasındasın gs kovsa kım alcak senı? Hadı dıyelım aldılar suankı paranın yarısını vermezler.ama suc sabrıde degıl sen tarık'a,salıh'e o kadar para verırsen sabrı vasıfsızının da ıstemesı normal. Ey hamzaoglu Sen yerlılere o kadar para verırsen sımartırsan mactan snra elını de sıkmaz seyıne de takmaz. Selcukla burak efendının aldıgı parayı dortmunda juvede almıyorlar. Bakın bakalım reusun maası kac?en kızdıgım sey transfercı taraftardır sabırlı olun sabırlı olun dedım ama sabrı olayının acıklanacak tarafı yok. Hamza hocaya cok sevdıgı yerlılerle basarılar benden de kurus calısmaz.

    Birisi atmış ortaya pogba 1.7 alıyor diye herkesin ağzında Juve ile sözleşme yeniledi bu sezon net 4 mio civarı bir miktar kazanıyor. Ayrıca reus'un sözleşmesi de yenilendi maaşı da 8 milyon euro'dan fazla şu an. diğer yazdıklarına katılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nekhebet

    Ayiptir ya yazik gunahtir. Ben ev kirami odemeyip cluj deplasmanina gitmis adamim. 1.6 m euro sabriye nedir. Defansa transfere gerek yok Dany geri geliyor nedir. Yapamiyorsunuz, sizler Galatasarayin basinda olmayi haketmiyorsunuz. Yemek yemeyip atki alan, kendinden fedakarlik eden bu kadar insanla dalga geciyorsunuz.

    onun için o kadar sağda solda diyoruz, sopcast,iptv,kaçak yayınlar
  • Ben geçen sene yağmur demeden sıcak demeden çoğu maça gittim.
    Ama bu sene arkadaşlarımla beraber yeniletmicez ki akıllansın bu yönetim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.