Şimdi Ara

Sizce Türkiye gelişiyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emin Çapa'yı elimden geldiğince takip ederim. Bilime ekonomiye ve teknolojiye de meraklı biri olarak anlatımı sunumları çok hoşuma gidiyor. Yeri gelmişken burda da konusunu açmak istedim... Verdiği bilgilerin çoğunu biliyordum ancak çok akıcı anlatmış... Burdan videoyu izledikten sonra, size de sormak istedim. Gerçekten Türkiye'nin gelişmiş bir ülke olduğuna ve geliştiğine inanıyor musunuz? Mecvut sistemle eğitime bilime verilen önemle ve mevcut tutumlarla bu konuya bakışınız nedir merak ettim? Çünkü sosyal medyada arkadaş ortamında hala insanlar yok şöyle geliştik uçak yaptık tank yaptık diye benim söylemlerimi alt etmeye çalışıyorlar. Sizce de öyle mi? Uçak tank yapıyor muyuz? Yoksa görünmez uçak tank yapacak kadar geliştik mi acaba? Bilim teknoloji ve ekonomi bilgileri altında tartışalım istedim. Tabii kaldırılmazsa... Ama önce şu iki videoyu vakit ayırıp izlemenizi isterim...





  • Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Ben bir öğretmen adayıyım staj yaptığım dönemde eğitimin gerçekten çok kötü bir durumda olduğunu gördüm.

    Ayrıca üniversitelerde de bir bosvermislik var bana göre. Bunu sağcı veya solcu kimliği ile söylemiyorum. Üniversitedeki hocalar Atatürkçü görüşte olsun dinci görüşte olsun iki tarafta ideolojik görüşe saplanmış vede memur mantığı ile çalışıyorlar.

    Oncelikle üniversitelerde kapsamlı bir reform gerekiyor. İnanın üni binası yaparak bir yere varamayacağız. Bu unilerde çalışan insanların kalitesi artırılmalı memur mantığı ile buraya yerleşme mantığında olan elemanlar yerine bilim için bilim düşüncesinde olan kimselerin buralarda yükselmesi sağlanmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 17 Haziran 2015; 3:26:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.