Şimdi Ara

Sevgilimin ilgisizliği,lütfen yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Yaşım 18,sevgilim 17 yaşında.1 senedir beraberiz ve birlikteliğimizde ufak tefek kavgalar hariç pek kavga etmedik.Mutluyuz bir sıkıntımız yok,fakat son zamanlarda ilginç bir ilgisizlik var üstünde.Arkadaşlarıyla skype'ta oyun oynuyor,2 saat falan yazmıyor.Bunu dert etmıyorum,dizi izliyor ediyor falan fistan.Neyse diyorum normal şeyler bunlar hep benımle konusacak hali yok,ama bu konuşma eşğimiz gün geçtikçe daha da daralıyor.Ornegın bugun 5 satır bile konusamadık,telefondan arasam sanki bir ilgisizliği var bir yere yetişecekmiş gibi konuşuyor.Benımle hep konusmak ısteyen kız,benı hep arayan soran,geç uyandıgım zamanlar defalarca mesaj atan vs. eden kızın ağzından cımbız ile laf alır hale geldim.Arkadaşlarıyla oynarken ederken arıyorum,2 sözcük ediyorum ama pişman oluyorum aradığıma.Yüzsüzlük etmiş gururumu ayaklar altına almış gibi hissediyorum.O hiç mesaj atmaz aramazken adımı hep ben atıyorum son zamanlarda,'' yazacak mısın '' demesem online olduğu halde falan yazmıyor mesela.Açık açık '' soğudun mu? '' diyorum.Ne alakası var diyor,oyuna girecekken falan beni de çağır en azından birlikte geçsin vaktimiz birşey kaybetmezsin diyorum tamam diyor.Bir bakmışım 2 dakika sonra bana sormamış girmiş yine arkadaşlarıyla.Ben erkek olduğum halde üstüne titriyorum,ama aynı şeyi ondan göremiyorum.Bazen çok iyi davranıyor bana,bazen de bu şekilde.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arkadaşlar bana bir yol yordam gösterin,resmen köpekmişim gibi davranıyor.Soğuk,saçma sapan tavırları var gururuma yediremiyorum ama bir tarafta da 1 senelik birlikteliğim var ve kızı gerçekten seviyorum.İçten yapacağınız her yorum benim için değerlidir yeterki kalp kıracak şeyler yazmayın.İyi akşamlar hepinize.



  • başka birini bulmuştur

    edit;

    bişi sorcam, oyundan mı tanıştınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingvar -- 13 Haziran 2015; 22:39:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten ne oldugunu yazarsam üzüleceksin dostum. yazmasam da max. 3 hafta sonra daha çok üzüleceksin. neyse ben yazmayayım birazdan forumdakiler yazar zaten.

    edit : yazıldı bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 13 Haziran 2015; 22:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingvar

    başka birini bulmuştur

    Ve seni yedekte tutuyordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ilişkide böyle dönemler olur ve sonu genellikle ayrılık olur, şu duruma gelmiş zor toparlarsın
  • Kardeşim adına çok üzüldüm.

    Kizda kesinlikle bir değişim var. Sana tavsiye edebilecegim sey ne kadar zor olsa da icin kan aglasa da dayanabilidigin yere kadar kendini geri çek. Sen de ilgisiz davran ve o yjne sorduğunda ne alakasi var de.

    yoksa anlamaz. Sen üstüne düştükce o kendini daha cok naza çeker. Bir taraflarina bir şey olur. Işın başka bir tarafı da o yaştaki bir kizin duygularina o kadar güvenme. Hicnir kiza guvenme ama o yastakine hic guvenme.

    Derine inersek daha cok sey yazilir konuşulur ama en basit sekildd bunu tavsiye edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana kardeş

    Kız arkadaşının yaşı gereği olgunluğunu tam tamamlayamamış ve küçük küçük sıkılmalar başlamış. Sen seviyorsun belli. Biraz yokluğunu hissettir mesaj atma sabah kalktginda gece yatarken o atsin atmiyosa sen atma. Gun icinde bir yere gidersen at oyle arama ama mesaj at. Yokluğunu hissetsin. Eğer hissetmiyorsa ayrıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yüz yüze görüşsenize ayrıca soğudun mu falan yazmak bir sıkıntı varsa bile gidermez ki karşılıklı konuşup eğer varsa sorunu çözmek daha mantıklı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım malesef ' Soğuma var. '
  • ilgilenme, bakalım nolacak.
  • bendede böyle oldu 3 saat sonra ayrıkldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıldık de korkak olma
  • Arkadaşlarıyla oynayıp senle oynamıyorsa çok kötü oynuyorsundur muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kız önceki sevgilim de böyleydi. Bir an beni özetledin sandım. Başka birini bulmuştur diyenlere bakma, sevgilin sanal dünyaya daldığı için vaktinin nasıl geçtiğinin farkına varamıyor. Denediğim ve riskli olduğunu düşündüğüm bir taktik var. Sen de ona mesaj atma. Bırak sessiz kal. Biraz uzakta ilgisiz dur. Başka kızlarla oyuna gir. Umursama yani. Yaptığı hatayı anlayıp tekrar ilgisini kazanabilir. "Beni sahiplenmiyorsun" deyip ayrılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuşmak istemiyorsa sende konuşma eğer tepki vermeden kafasına göre takılmaya devam ederse ayrıl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

    2 kız önceki sevgilim de böyleydi. Bir an beni özetledin sandım. Başka birini bulmuştur diyenlere bakma, sevgilin sanal dünyaya daldığı için vaktinin nasıl geçtiğinin farkına varamıyor. Denediğim ve riskli olduğunu düşündüğüm bir taktik var. Sen de ona mesaj atma. Bırak sessiz kal. Biraz uzakta ilgisiz dur. Başka kızlarla oyuna gir. Umursama yani. Yaptığı hatayı anlayıp tekrar ilgisini kazanabilir. "Beni sahiplenmiyorsun" deyip ayrılabilir.

    Ve bir şey bildiğim varsa da bu egoları sağ olsun genelde beni sahiplenmiyorsun deyip yapacaklarını yaparlar. Halbuki o hiç sahiplenmezken biz ölümüne sahiplenirken. Hayat işte.
  • Seni yedek kulübesine almış.
    Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende onla hiç konuşma ilgisiz davran klişe olucak ama " Bırak gitsin dönerse senindir dönmesse zaten hiç senin olmamıştır"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka birini bulma ihtimali de olabildiği gibi , bu tarz durumlarda inan ben de çok kaldım ve kesin çözüm kıskandırmak , mesela arkadaşlarınla vs kız olanlarla bi whatsapp profil fotosu koyabilir , ilgi çekici mekanlarda etiket yapıp kızın sana olan ilgisini yoklayabilirsin , kız eğer biraz olsun seni seviyorsa mutlaka bi tepki alacaksın , kıskanmıyorsa durum fena demektir .bu kıskandırma surecinde tıpkı sen de onun yaptığı gibi olabildiğince az mesaj at mümkünse günaydın ve iyi gecelerden başka bişi yazma , hayırlısı olsun kardeş . Seven adam sevdiğinden ötürü kaybetmez en fazla değmeyecek biriyle uğraştığı için giden zamanı olur dh ailesi olarak arkandayız :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sunu anlamiyorum, her gun konusmak/mesajlasmak zorunlu bir sey mi?
    İnsan en yakinlari ile bile zaman zaman gorusmeyebilir, kafa dinlemek isteyebilir.
    Her dk zaman mi gecirilir biriyle? Anlamak guc valla...

    Edit: Sadece konuya degil, genele yazdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 14 Haziran 2015; 0:17:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.