Şimdi Ara

Yol Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar okulun bittiği için memlekete gidiyoruz. Şimdi araçlar Vw polo tdi ve Harley Davidson Iron 883. Araçların ikiside daha rodajda. Istanbul beylikdüzünden yola çıkıp Muğla-Fethiye'ye gideceğiz. Normalde benim kullandığım yol Istanbul tem - Bözüyük - Bilecik - Kütahya - Afyon - Sandıklı - Tefenni ovasından Burdur üstünden yayladdan aşşağıya doğru iniş. Lakin şu an motor olduğu için bir gün yatmamız gerekiyor. Ayrıca benim normal gidiş yolumdan gidersek yatacak yer ve yol durumu cacık. Kamyonculardan uzak olalım. O yüzden biraz gezerek birazda sakin yol yakalayarak Marmara Ereğli üzerinden Gelibolu ordan Çanakkale ordan Ayvalık ( büyük ihtimal orda yatış ) yapalım diyoruz. Yol durumu nasıldır , asfalt kalitesi ,çalışma vs. ? Diğer taraf kadar tır kamyon trafiği olur mu ?

    Ayvalıktan sonra İzmire doğru yol nasıl ? Oraya kadar bilmiyoruz ondan sonrası rahat. Denizden uzaklaşmak istemiyoruz açıkcası biraz gezerek gidelim.

    Diğer sorum ise ;

    O güzergahta yatabileceğimiz yer tavsiyesi alabilirmiyim ?Apart falan bir gece yatacağız 4 erkek olacağız büyük ihtimal arabada, sahilde yatmak olmaz Öğretmen evi , polis evi de olabilir kalan varsa memnun mudur bilgilendirirseniz sevinirim.

    Ayın 15inde sabah 6 gibi çıkmayı düşünüyoruz. 110 km hızla gideriz diye düşünüyorum.



  • Ayvalık İzmir arası full çift yol ve güzergah olarak çok güzel. Ayvalık, Sarımsaklı veya Dikili'de pansiyonlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.