Şimdi Ara

Sıfır lumia 735 arama ses problemi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar cihazı alalı bir hafta oluyor. Yeni kullanabildm bugun. Ekranda jelatin çıkmadı okey dedik kutu cok az deformeli çıktı okey dedik ama yeni arama yaptım. Gelen seste bir cızırtı var. Muhtemel hoparlor palak diye dusunuyorum. Kutu uzerine adım yazıldı. Tum etiketleri falanda soktum. İade-degısım surecini nasıl edelim? Onerilerinizi bekliyorum neye karar verirsek pazartesi halledicem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birde su ekrandaki şimşek çakması dediğiniz olayıda bir kez gördüm. O nedir, düzelir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerden aldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda şimşek çakması bendede vardı Update 2 güncellemesini yükledikten sonra olmadı.Cihazı sıfırlayın veya lumia software recovery tool ile tekrar yükleyin.Hoparlör içinde arama sesini biraz kısın sonra zaten alışırsınız o kadar sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerli1965

    Ekranda şimşek çakması bendede vardı Update 2 güncellemesini yükledikten sonra olmadı.Cihazı sıfırlayın veya lumia software recovery tool ile tekrar yükleyin.Hoparlör içinde arama sesini biraz kısın sonra zaten alışırsınız o kadar sorun olmaz.

    Yani o cızırtı gibi ses sizdede varmı? Arkadaşa dinlettim bişey yok diyor kafayı yiyecem... Gncelleme henüz yapamadım şebeke uzerinden kullanıyorum wifi elime geçerde yapacağım. Cızırtı dediğim şeyi dikkatle dinlerseniz sizdede varsa bana soylermisiniz. Bi bayanla konuşurken hissediyorum özellikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlörden müzik en kısık seviyedeyken cızırtı geliyor ama zamanla alıştım.Konuşurken gerçi geliyorsa bile pek dikkat etmedim.Sesi orta seviyelerde tutun belki çok gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerli1965

    Hoparlörden müzik en kısık seviyedeyken cızırtı geliyor ama zamanla alıştım.Konuşurken gerçi geliyorsa bile pek dikkat etmedim.Sesi orta seviyelerde tutun belki çok gelmez.

    Hocam bu bir arızaysa gonderip cihazı değiştirmek gerek. Alışmaya neden çalışayım ki:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
    Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.
    . (4077 sayılı TKHK m.4)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın yerle irtibata geçip yollayabilirsin mesafeli satış sözleşmesi gereği değiştirme veya geri verme hakkın saklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.