Şimdi Ara

[SATILDI] Lowepro Slingshot 302 AW Sling Tipi Sırt Çantası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

    Fotoğrafçılık kursuna başladığımda bir hevesle ileriye yönelik aldığım ancak içini maddi imkanlar el vermediği için bir türlü dolduramadığım
    Lowepro Slingshot 302 AW Sling Tipi Sırt Çantasını satıyorum. Alındığından beri en fazla 2-3 defa evden çıkmıştır. (Bir tanesi de alıp eve getirirkenki gün zaten ) Sıfırdan kesinlikle bir farkı yoktur, zira içerisinden çıkan ürün kağıdı bile duruyormuş yeni farkettim Kapalı dolapta itinayla muhafaza edildiğinden çantanın üzerinde toz bile yok...

    Fermuarları kusursuz çalışıyor, herhangi bir yerinde kesinlikle kıl kadar leke, aşınma vs yok, dediğim gibi eve nasıl alıp geldiysem o şekilde duruyor.

    Lowepro markasını ve özellikle bu modeli bilenler bilir kalitesini anlatmaya gerek yok zaten. Çanta hakkıda fikri olmayanlar için ürünün linkini ve inceleme videosunu da paylaşıyorum.


    http://store.lowepro.com/slingshot-302-aw

    https://www.youtube.com/watch?v=Kz5RiVCvRqo

    Serisinin en büyük boy çantasıdır, diğer modellerle karıştırmayın lütfen. Slingshot olması da çantayı sırtınızdan çıkartmadan makinaya (ve diğer ekipmanlarınıza) kolaylıkla erişmenizi, hatta yeri gelince tripod misali dirseklerinizi dayayıp makinayı hareketsiz tutmanızı da sağlıyor. Yan tarafında tripod taşıma bölmesi elbette mevcut.

    İstanbul Anadolu yakası Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, minibüs caddesi civarı yada Kadıköy-Tavşantepe Metro hattı üzerinde herhangi bir durakta elden teslim edebilirim. Avrupa yakasında almak isterseniz Beşiktaş, Karaköy, Eminönü vapur iskeleleri civarına kadar getirebilirim. Bakıp görüp inceleyip alırsınız. Tercihim elden alışveriştir.

    Ürünün sıfırı nasıl ise şu an aynen o durumda olduğundan foto koyma gereği duymuyorum, ancak talep eden olursa seve seve detaylı fotolar çekip yükleyebilirim, ama cidden gerek yok, ürünü gördüğünüzde siz de hak vereceksiniz. Çantada makina ve üzerindeki takılı lense ilave olarak 6 adet istediğiniz boyutta ayarlayabileceğiniz cırtlı bölme, sd kart yuvası ve yağmurluğu da bulunuyor. İç hacmi olduça geniş, en büyük DSLR yada SLR makinanızı rahatlıkla koyup ekstra lenslerle taşıyabilirsiniz.

    Fiyat olarak sadece 290 lira düşünüyorum. Ürünü sıfır olarak düşünün, alıp kullandığınızda "yeni mi aldın, hayırlı uğurlu olsun" tebriği duyma garantilidir. Kargo istenirse alıcıya ait olacaktır.

    İlandaki çantamın iki model düşük versiyonu, 102AW şu an 376TL
    http://www.hepsiburada.com/lowepro-slingshot-102-aw-foto-sirt-cantasi-p-FT102523

    Çantamın şu anki satış fiyatı, 644TL
    https://urun.n11.com/fotograf-makinesi/lowepro-slingshot-302-aw-sling-tipi-sirt-cantasi-P86699746?cid=700501

    Buna kıyasla eğer alırsanız tam bir f/p ürününe sahip olacaksınız.

    Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 20 Ekim 2017; 11:40:33 >







  • takip..
  • Takip
  • Takip

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Forumdan @Egemenege isimli arkadaşa satılmıştır. Bir arkadaşı için aldı, hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın
  • Teşekkür ediyorum arkadaşa. İyi bir alışveriş oldu. Kibar ve dürüst bir satıcı. Hem zamanında geldi buluşmaya hem ürün sıfırdı. Böyle ikinci bir el satışın olursa ilk önce beni haberdar et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.