Şimdi Ara

YETER VALVE YETER ! ZAMANIMI GERİ VER (Maça bağlanamadı hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeter ya yeter abuk subuk güncellemeler yapacaklarına bu aptalca, salakça problemlerini çözsünler. 1-2 haftadır bazen rekabetçi maçlardan koptuğum zaman geri bağalanmıyorum. Yeniden bağlan dediğimde "Oyun aranıyor..." diyor ve ondan sonra "Eşleştirme Başarısız - Maça Bağlanılamadı" hatası veriyor. Sürekli 24 saat ban yiyordum en sonunda bu hata yüzünden bağlanamadığım için az önce 7 gün ban yedim. Senin gelmişini geçmişini seveyim Valve, benim giden emeğimi, zamanımın hesabını vermek zorundasın!

    Bu sorunu başkaları da yaşıyor. Hemen suçu internete atmayın. Defalarca kez steami aç-kapa yaptım, olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 1 Haziran 2015; 18:16:44 >



  • sakin ol dostum ben böyle birşey yaşamadim ancak dosyalarla ilgili bi skıntın vardir belki format atıp tekrar kurup denedin mi gereksiz güncellemeler yüzünden ne yazıkkı böyle şeyler bazi arkadaşlarin başina gelebiliyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JoseMaria28

    sakin ol dostum ben böyle birşey yaşamadim ancak dosyalarla ilgili bi skıntın vardir belki format atıp tekrar kurup denedin mi gereksiz güncellemeler yüzünden ne yazıkkı böyle şeyler bazi arkadaşlarin başina gelebiliyor :)

    Hocam dosyalarla kesinlikle alakası yok, bundan 1-2 ay önce de, 4-5 ay önce de ara sıra oluyordu. Sadece son zamanlarda hep olmaya başladı tek fark bu.
  • Bugün oyuna girdim arkadaşımla, 8-1 giden maçta bombayı çözdüğüm anda oyun dondu. Arkadaşımında gitmiş, çıktık yeniden bağlanmaya çalıştık olmadı. Oyunu kapadık açtık, yeniden bağlanmada kaybolmuştu. Maç geçmişinde de gözükmüyor, ilk defa başıma geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.