Şimdi Ara

MMORPG Tavsiyesi[Blade&Soul]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muhtemelen birçoğunuz Blade&Soul'u duymuşsunuzdur.Oyun aslında 2013'te çıktı ama avrupaya hala gelemedi.Sanırım bu sonbaharda gelecek.İçinde bulunduğumuz MMO kıtlığından dolayı bu oyunun rus versiyonunu indirdim.5 levela kadar rusça oynadıktan sonra oyunu ingilizce yapabildiğimizi fark ettim.Şu an oyunu ingilizce olarak oynuyorum.Oyunda şu ana kadar hiç rus görmedim herkes ingilizce konuşuyor
    Keyifli bi oyun.Karakter sistemi falan çok farklı ve tab target değil.Tavsiye ederim.Gelin beraber oynayalım.
    http://playbns.com/







  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    Oyunda asiri ping var istedigin duzenleme programini kullan yinede çok kasiyor. Sana o oyunun benzeri olarak Aion öneriyorum. Isteyen ozel mesaj atabilir rehberlik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Globalrush1

    Oyunda asiri ping var istedigin duzenleme programini kullan yinede çok kasiyor. Sana o oyunun benzeri olarak Aion öneriyorum. Isteyen ozel mesaj atabilir rehberlik ederim

    sanirim sorun sizin internetinizde,su ana kadar ping ile ilgili hicbi sorun yasamadim.
    Zamaninda aion da oynamistim.Bu oyunla arasinda hicbi benzerlik oldugunu sanmiyorum.tamamen farkli oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    Ben mahzenleri ve level kasilmayi örnek alarak cevap verdim. Oyunun Rusya veya Cin sunucusunda oynadik üc kisi basladik. Üçümüzde de 180-300 arasi ms oldugunu hatirliyorum. Combatlarda 50 ping bile buyuk avantaj sagliyor.

    EU versiyonuna kesinlikle baslayacagimi belirtmeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 1 Haziran 2015; 14:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem Çin hemde Rusya serverlarında oynadım Rusya serverlarında max 80-90 ping arası oynuyordum, Çin de ise durum çok kötü minimum 255 ping ile oynuyordum eğer Rusya serverlarında 180-300 arası ping ile oynuyorsanız sizin internet bağlantınız da kesinlikle bir sorun vardır.
  • Çin veya Rusya demiştim ona göre yorum yaptım tabiki sizin öyle bir ping değeriniz olabilir. Oyun çok güzeldir kötü niyetli bir amacım yoktur.
  • rusyada denedim çok sıktı oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Globalrush1

    Çin veya Rusya demiştim ona göre yorum yaptım tabiki sizin öyle bir ping değeriniz olabilir. Oyun çok güzeldir kötü niyetli bir amacım yoktur.

    Kötü niyetli olduğun falan yok dostum sakin:) eğer Rusya serverlarında yüksek ping alıyorsan internet bağlantın da sorun olabilir diye yazdım çünkü Rusya serverında oynayan Türklerin geneli benim belirttiğim ping değerlerinde oynuyor.
  • PlayBns de oynuyoruz bizde.Private server olmasına rağmen çok büyük ilgi var oyuna.Çok kalabalık oyun.Düşük lwlerde tenha gibi görünsede son haritalarda çok insan bulursunuz.Pingden bahsetmişsiniz bunun çözümü basit aslında wtfast,cfosspeed,battleping gibi programlarla pinginizi 60 veya 70 msye sabitleyip rahat şekilde oynayabiliyorsunuz.Sadece haftasonları biraz ping olabiliyor bunun nedenide haftasonu yığınla insan olması :D.Oyun nontarget da başka bi boyuta geçmiş resmen şahsen teradan sonra bana daha bi rahat geldi.Şu anda benim kanatimce oynanabilecek bir oyun bu oyun yokluğunda denemenizi öneririm.
  • varmıdır hala oynayan ? guild vs ?
  • ben oynuyorum ama tek başımayım varsa guildi olan yardım edebilecek takılalım rus serverında ping sorunu yok 60-80 arasında değişiyor ki bu oyun oynamaya engel bir durum değil. dövüş mekanikleri çok iyi çok dinamik bir oyun skillerin gelişim sürecinde sadece damage veya duration gibi değişmeler değil aynı zamanda skilın atma hızı kasma hızı gibi değerleri de gelişiyor yani ve çok dinamik...
  • Oyunu indiriyorum umarım client de ingilizcedir Arada girip mob keserim
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    Tahminen %90 İngilizce yapan bir patch vardı sanırım oyunu indirdikten sonra ekliyorduk eğer yanlış hatırlamıyorsam tabi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marwo

    Oyunu indiriyorum umarım client de ingilizcedir Arada girip mob keserim

    Oyunun launcherında sağ üstte ayarlar simgesi var, oraya tıklayın herşey ?????????? görünecek ve 3 tane yer var

    1. olan sansür kısmı. Sol taraf ON Sağ taraf OFF

    2. olan client language. Sol taraf Rus Sağ taraf İngilizce

    3.olan da oyunun sesi. ilki Çin ikincisi Kore üçüncüsü Japon
  • Tek başıma olduğumdan fazla girmiyordum.10 level falan olmam lazım isterseniz beraber takılabiliriz.Birazdan oyundaki nickimi editlerim bu mesaja,eklersiniz.
  • Ses korece yazılar ingilizce en son level e geldim zaten kisa zamanda bitane yabancı guildi vardi orda insan bırakın türk guildini ingilizce konuşan birilerini görünce hemşerim diyesi geliyor o oyunda en son bi kule vardı onun bopae setinin bi güçsüzü ile oynuyorum hala ugrasasim gelmedi hala arada girer vs atar çıkarım tatlı swordmaster lyn im la . Nc soft 10 numara mmorpg yapan çok hıyar bi firma. Gw2 aldm bakalm şimdi de seneye eu versiyonu gelene kadar bundayim. 1~2 ay sıkılmadan oynarsınız bns rusya private serverini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.