Şimdi Ara

Of Monsters and Men

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Belki bu grubu daha önce duymamış olabilirsiniz. Ben de size hem bu grubu tanıtmak, hemde hayran topluluğu gibi bir kulüp oluşturmak istedim. Bu grubu yaklaşık üç ay önce tanıdım. Bende inanılmaz bir etkisi oldu müziklerinin. Video klipleri ise ayrı bir güzellikte mutlaka izlemenizi öneririm. Yavaştan grubu size tanıtmaya başlayayım.
    *Bundan sonra grup yerine Of Monsters and Men` i direkt yazarak kullanacağım. Yazıyı yazarken, zaman zaman okudukça sürekli grup yazmışım. Okurken çok güzel durmadığını düşündüm.




    Of Monsters and Men, Keflavik-İzlanda` da dört kişinin 2010 yılında kurmuş olduğu, Indie-Folk Pop tarzında müzik yapan bir gruptur. Of Monsters and Men` in temellerini Nanna atmıştır. 2009 yılında Nanna, Songbird ismiyle tek başına çalışmalarına başlamıştı. 2010 yılında İzlanda` da düzenlenen "Músíktilraunir" isimli müzik yarışmasına katılmışlardır. Bu yarışmayı tahmin ettiğiniz üzere kazanan Of Monsters and Men` in yolu bir nevi açılmıştır. Peki neden Of Monsters and Men diye soracak olursanız. Bu ismi vokalistimiz Raggi bulmuştur. Yarışmayı 4 kişi olarak kazanan grubumuzun o anki üyeleri; Nanna (solist,gitarist), Raggi (vokalist, gitarist), Brynjar (gitar, melodika ve back vocal), Arnar (baterist, perküsyon aletleri, glockenspiel, akordiyon ve back vocal). Gördüğünüz gibi Arnar tam bir yetenek abidesi. Yarışmayı kazandıktan sonra gruba 2 kişiyi de ekleyen Of Monsters and Men yollarına güçlü adımlarla devam ediyorlardı. O 2 kişiden biri, Árni (akordiyon, org, back vocal) diğeri ise, Kristján (bass gitar ve back vocal) di.

    Nanna` nın Songbird olarak seslendirdiği şarkıları.





    2010 yılında Iceland Airwaves festivaline davet edilen Of Monsters And Men, burada Seattle` da bulunan KEXP adlı radyo kanalı tarafından "Little Talks" isimli parçaları yayınlanmak üzere, kayıt edilmiştir.
    İşte kayıt videosu.


    2011 Şubat itibariyle Record Record isimli firmayla anlaşma imzalayan Of Monsters and Men, Mart 2011` de "My Head Is an Animal" adlı ilk stüdyo albümlerini, İzlanda `da hazırlamışlardır. 2011 Ağustos` da Philadelphia` da bulunan Radio 104.5 isimli kanalında ilk kez "Little Talks" parçaları çalmaya başlamıştır. Böylelikle Of Monsters and Men dünya çapında tanınmaya başlamıştır. İzlanda` da Eylül 2011` de çıkan "My Head Is an Animal" adlı stüdyo albümünde ki, "Little Talks" adlı single ilk sırada ki yerini almıştı bile. İzlanda` da ki başarılarıyla büyük ilgi toplayan Of Monsters and Men Universal firmasıyla da anlaşmıştı. 20 Aralık 2011 yılında "Woods EP" isimli albümleriyle çıkış yapmışlardır.

    Turnelere başlayan grubumuz, 29 Temmuz 2012 yılında Rhode Island NY` da sahne almışlar, bunu sırasıyla; 3 Ağustos Osheaga Festivali Montreal Kanada, 5 Ağustos Lollapalooza Festivali Chicago izlemiştir. Buradan Avrupa` ya geçen Of Monsters and Men burada birçok ülkeye uğramıştır. İrlanda, Almanya, İtalya, İsveç. Ekim 5 2012` de yeni PBS müzik programı olan Sound Tracks: Music Without Borders` da "Mountain Sound" adlı parçalarını söylemişlerdi. Turnelerinin ardından Árni, Of Monsters and Men` i bırakmak zorunda kalmıştır. Okuluna devam etmek zorunda kalan Árni için bu karar çok zor olmalı.
    Programda ki performansları.



    **Buradan sonra Of Monsters and Men yerine, OMAM olarak devam edeceğim. Bu kısaltma nereden geldi diye sormayın, ellerim ağrıdı yazarken.

    Trumpet çalan Ragnhildur 2012 turunda Of Monsters and Men` e katılmıştı. Of Monsters of Men` de konuk oyuncu gibi düşünebilirsiniz. Resmi olarak Of Monsters and Men` e üye değildir. 4 Mayıs 2013 yılında Saturday Night Live` de sahne alan OMAM, ın performansı aşşağıdadır. (Çoklu seçmeli sorulara giriş gibi oldu.)
    Görüntü ve ses kalitesi çok iyi değil, daha iyisin bulabilirsem editlerim.


    Yine 2013 Mayıs 26` sında Boston Calling adlı müzik festivalinde sahneye çıkan OMAM` ın performansı.


    Temmuz 2013` de, İskoçya` nın en büyük festivali olan T in the Park adlı festivalde de sahne almışlardı.

    Performanslarını çok kaliteli izleyemesekte, aşşağıda bulabilirsiniz.


    Sırada Brezilya ve Şili olan OMAM` ın hedefi Lollapalooza festivaliydi.

    Festivalde ki performansları.



    12 ve 19 Nisan` da Coachella festivalinde bulunan OMAM` ın performansı.

    Festival performansları.





    Ocak 26` da "Little Talks" Triple J Hottest 100 of 2012` de 2. olarak oylanmıştı. Avusturalya` nın en prestijli müzik ödülü olan bu listede, 2. olmakta iyidir. Turnelere devam edelim, size böyle sıra sıra göstermek istedikçe, tüm o festivalleri tekrar izledim. Gerçekten her performansları ayrı muhteşem. Nerede kalmıştık? Heh sırada ki yerimiz, Bonnaroo müzik festivali Manchester-Tennessee` dayız.

    Hazirandaki bu festivaldeki tüm performanslarını buradan izleyebilirsiniz yaklaşık 1 saat kadar sürüyor.



    Aynı ay içinde Glastonbury Festivalinde de boy gösteren OMAM 14 Haziranda oradaydı.

    "Little Talks" ve tüm performanslarını buradan izleyebilirsiniz.



    Amma gezdik he, neredeyse tüm dünyayı gezdik. E hadi biraz daha gezelim ve son olarak Portekiz-Lizbon` dayız. Optimus Alive! müzik festivalindeki, performanslarıyla göz dolduruyorlar.

    Mountain Sound, Little Talks ve Dirty Paws` u dinleyebilirsiniz aşşağıdan.






    Aynı zamanda "Dirty Paws" adlı parçaları, 2013 yılında tanıtılan The Secret Life of Walter Mitty adlı filmde kullanılmıştır. Ayrıca; "Silhouettes" parçalarıyla The Hunger Games: Catching Fire`a, "Sinking Man" ile The Walking Dead`e katkıda bulunmuşlardır. OMAM yeni albüm hazırlıklarına Ağustos 2013 yılında başlamıştır. 6 Mayıs`da bir röportajda, Nanna bu albümde daha fazla çalışacaklarını söylemiştir. Resmi olarak kayıtlar 3 Kasım 2014`de başlamıştır. Şubat 2015`de ise albümlerini duyuran OMAM, Beneath the Skin adlı albümleriyle çok sıkı çalıştıklarını kanıtlıyorlar. Meraklısına; Leif Podhajsky albüm cover ını hazırlamıştır. Yeni albümleri için yeni bir turneyle hazırlanan OMAM, turneye USA`den 8 Mayıs`ta başladılar. 17 Ekimde bitirmeyi planladıkları turneye ben gidemiyorum malesef. Türkiye`ye gelseler keşke. İsterseniz grubun üyelerini daha yakından tanıyalım. Ben de neden Türkiye`ye gelmediklerine yanarken favori şarkım olan "King and Lionheart"` ı açtım.

    Grubun üyeleri;

     Of Monsters and Men

    Buraya! tıklayarak OMAM üyelerinin isim telaffuzlarını dinleyebilirsiniz.



     Of Monsters and Men

    Nanna Bryndís Hilmarsdóttir

    6 Mayıs 1989 yılında dünyaya gelen Nanna, İzlanda` nın güneybatısında kalan Garður, bölgesinde yetişmiştir. Yaşadığı bölgede ki bir müzik okulunda eğitim görmüştür. Of Monsters and Men kurulmadan önce Nanna, Songbird isimli bir solo müzik projesi vardı ve bir video dükkanında kasada çalışıyordu. Şuan Reykjavík-İzlanda` da yaşıyor. Bir gün süpriz yapmak için onu ziyaret etmeyi düşünüyorum. Türkiye`de ki en büyük hayranı benimdir herhalde.


     Of Monsters and Men

    Ragnar Þórhallsson


     Of Monsters and Men

    Brynjar Leifsson


     Of Monsters and Men

    Kristján Páll Kristjánsson


     Of Monsters and Men

    Arnar Rósenkranz Hilmarsson


     Of Monsters and Men

    Árni Guðjónsson (Former)



     Of Monsters and Men

    Steingrimur Karl Teague



     Of Monsters and Men

    Ragnhildur Gunnarsdóttir


    Bu kadar üye yeter Nanna olmasaydı diğerleri bir hiçti. Şaka bir yana diğerleri hakkında bir kaynak bulamadım şöyle bir demeç buldum sadece;


    Nanna: Bday May 6th, 1989
    Brynjar: Bday Sep. 11th, 1990
    Raggi: Bday March 6th, 1987
    Arnar: Bday April 6th, 1987
    Kiddi: Bday Dec. 1st, 1989


    OMAM ünlü olmadan önce üyeler neler yapıyordu?

    Hepsinin kendine ait meslekleri vardı video dükkanı kasiyeri, tesisatçı, havalimanı güvenliği, meatpacker(süpermarketlerde etleri paketleyen kişi) , kreş öğretmeni, lağım temizleyen ve okul çalışmalarına devam eden.


    Benden bu kadar beyler bayanlar. Kullandığım kaynaklar tahmin ettiğiniz gibi wikipedia ve bir fan sayfası bunun linkini aşşağıda vereceğim, offical sosyal medya linkleri arasında. Umarım çalışmamı beğenirsiniz yaklaşık 1 saat 40 dakikadır felan uğraşıyorum. Favori şarkım King and Lionheart, hepsinin video linklerini konuya ekliyorum umarım göz zevkiniz bozulmaz. Lahit gibi bir konu oldu kusura bakmayın. Okuyan okumayan herkese sevgiler, saygılar.






    Bunlar en çok hit alan şarkıları, devamını nereden bulacağınızı biliyorsunuz Offical sosyal medya ağları; (şimdi farkettimde o kaynak olarak kullandığım site küfürlü bir kelime içeriyor onu koyup konunun silinmesini istemiyorum. İsteyen olursa pm olarak atabilirim.)

    https://www.facebook.com/ofmonstersandmen
    https://twitter.com/monstersandmen
    https://www.youtube.com/user/OfMonstersAndMenVEVO

    Yeni şarkısı Crystals karşınızda;






    Yeni albümü Beneath The Skin 5 Haziran tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.
    Spotify Linki




    Evet üye alımlarımız başlamıştır, umarım tek başıma kalmam buralarda

    İmzamızı isteyenler kullanabilir,

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/bf/a3/4e/bfa34e90342d70dce4d90a8e2e248ab7.jpg[/image][/center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_106284194/tm.htm][size=1]Of Monsters and Men[/link][/center] 

    1- Wasurenai
    2- Last Hope
    3- Jeito
    4- Litendria



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 27 Ekim 2015; 21:48:13 >







  • Bu kadar uğraşmışsın, verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • bu daha güzel olmuş, eline sağlık
    yaz beni de
  • Klipleri çok değişik ve güzel benim favorim şu oldu:

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce konusu açılmıştı.

    Bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_104921362/tm.htm
  • çıkacak albümden yayınlanan diğer şarkılar











  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Hope

    çıkacak albümden yayınlanan diğer şarkılar









    ekledim hocam




  • Yeni albümleri yayınlandı. Spotify den dinleyebilirsiniz.
  • Severek dinliyorum ben de
  • Yeni albümlerinin tamamını dinledim. Crystals, Thousand Eyes, ,Human, Hunger, Wolves Without Teeth ,I Of The Storm en beğendiklerim oldu çok başarılı olmuş albüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolves Without Teeth favorim oldu, yine başarılı bir albüm olmuş
  • Favorilerimden bu grup birde Franz Ferdinand ve Angus and Julia Stone var
    Türkiyeye gelseler de canlı canlı dinlesek
  • imza kampanyası başlatsak ama çok dinleyeni yok sanırsam
  • yaz beni de hocam dün keşfettim bu grubu 15 saattir dinliyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeito

    yaz beni de hocam dün keşfettim bu grubu 15 saattir dinliyorum :D

    Ekledim hocam.
  • Muhteşem bir ülkeden çıkan muhteşem bir grup.
  • Jessica Jones'un trailerında Thousand Eyes çalıyor.
  • metallica tribute grubu sandım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İron Maiden tribute sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benide ekle severim kendilerini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.