Şimdi Ara

iTunes'a alternatif olarak ne kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Malumunuz iTunes senkronizasyon olayında farklı bilgisayarlar üzerinden işlem yapıldığında cihaz üzerindeki kütüphanenin tamamını siliyor. Benim gibi birden fazla bilgisayarla çalışıp üstüne birden fazla ios cihazı sahibi olan birisi için çok can sıkıcı bir durum oluyor.

    Eskiden itools kullanırdım ama malesef program öyle bir hale geldiki trojan mı yüklüyoruz programmı kullanıyoruz belli değil, artık kafaya taktım parası neyse verip düzgün bir itunes alternatifi arayışı içerisine girdim.

    İnternetten araştırınca çok fazla seçenek var, karşılaştırma yapan sitelerin tamamı da reklam amaçlı yapıyor, o yüzden gerçek kullanıcıların görüşleri benim için daha önemli.



  • Yaklaşik 2 yıldır imazing kullanıyorum.(ismi sonradan imazing oldu).Ücretli bir program ama bana göre muadillerine göre bir adım önde olan program.
    -Arayüzü çok kullanışlı
    -icloud belgelerine ulaşma imkani veriyor
    -usb bellek gibi kullanma imkani veriyor(app'ini yüklemek gerekiyor)
    -wireless bağlantı kurabiliyor
    -backup aliyor
    -mesajları ,arama geçmişini görme ve yedekleme işlemi yapabiliyorsunuz.
    Negatif yönü olarak çok güncelleme geliyor.Bazen her program açışımda güncellemeye başlıyor.Can sıkıcı bir durum olabiliyor.İkinci olarak programlarınızda şifreli uygulamalar varsa ,farz-ı misal av player-idiary içindeki özel şifreli dosyalarınız,bunlara direk erişim imkanı veriyor.Açıkcası çok hoş bir durum değil.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    sık güncelleme gelmesi bana göre negatif değil pozitif bir özellik, uygulamanın aktif olarak gelitirilmeye devam ettiğin igösteriyor

    tavsiye için teşekkürler inceleyim bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.