Şimdi Ara

Trust ATLAS 2.1 kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabahttp://www.trust.com/en/all-products/19738-atlas-21-subwoofer-speaker-set bu ürün alışveriş sitelerinde pek fazla yok gördüğüm yerlerde ise 150 liradan aşağıya değil. 30 Watt RMS, 60 Watt ise peak power diye ses çıkış gücü sağlıyormuş. Bu peak power olayı sadece pazarlama taktiği mi ? 100 liraya Kipa'da gördüm. Sizlerin de fikrini alayım dedim. Sizce 100 lira verilir mi bu sisteme ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 27 Mayıs 2015; 14:16:56 >



  • aldın mı sen kardeş? Ya da yok mu başka alan? logitech z313 ile bunun arasında kaldım.
  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç cevap için. Evet aldım. Alma sebebim biraz da olsa müzikten zevk alıp esasında komşuları rahatsız etmemekti. Dandiktir nası olsa dedim 30W toplam çıkış gücü var. Ofis masasının altına koyduğumdan mıdır bilmiyorum, odanın dışına çıktığımda güm güm diye vuruyor. Hatta ben kendim rahatsız olup geri dönüp kapattığım oldu. Çok ses değil ama orta derecede vuruyor. Bugün Bimeks mağazasında 180 liraya gördüm yanılmıyorsam. Ben bu hafif dandiktir dedim ama hafiflikle alakası yokmuş demek ki. 100 lira verdim parasını hak ediyor kısacası. Ekstra ses için bir kumanda yok subwoofer arkasında bass-ses ayarını ayarlamanız gerekiyor. Eco modu var. Ses çıkmadığı zamanlarda kendini belli bir süre sonra uyku moduna alıyor. Bu yüzden eğilip kapatmama gerek kalmıyor. Kırmızı-beyaz kompozit giriş çıkışları var. Bana yetiyor açıkçası. Dediğim gibi ofis masasını altında 3 tarafı kapalı olduğundan dolayı da olabilir. Hayırlı akşamlar.


     Trust ATLAS 2.1 kullanan var mı ?
     Trust ATLAS 2.1 kullanan var mı ?
     Trust ATLAS 2.1 kullanan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 19 Aralık 2015; 22:28:41 >
  • teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Ben de sipariş verdim n11'den 130 liraya. Benim aslında 2+1 istememdeki amacım film ve oyun. Biraz ortam yaratsın istiyorum. Kulaklıkla bir yere kadar tabi. Umarım umduğum gibi olur. Zaten bu fiyat civarında en yüksek RMS değerine sahip cihaz buydu araştırdığım kadarıyla.
  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Oturduğunuz yerde kipa alışveriş merkezi varsa oraya da bakabilirsiniz. Film ve oyun için size yeteceğini düşünüyorum şayet ben de bunun için almıştım ve bana yetiyor. Eğer Windows 10 kullanıyorsanız ve Dolby Home Theater var ise ses türlerinden film olanı değiştirmenizi tavsiye ederim. Film ve dizi izlerken gerçekten çok fark ediyor.
  • kipa yokmuş burada. Olsa da 130 lira'dan daha ucuz olacağını sanmıyorum. Çünkü fiyatlar çok fazla artmış. Benim bulduğum 130 liralık da son üründü. Bir çok yerde 200 civarı. Forumda yaklaşık bir yıl önce yazılanları okuyorum da millet 60 Watt'lık Trust Tytan'ı 100 liraya almış. Sistemim win 10 değil ama bakacağım Dolby Home Theater'a. Kaldığım oda çok küçük zaten ses seviyesi sıkıntı olmaz. Sipariş verirken en büyük endişem internette hiç inceleme, yazı falan bulunmamasıydı. Müzik için olmadığından çok da sıkıntı olmayacağını düşünüyorum gerçi.
  • apocalypse_now_b kullanıcısına yanıt
    Eğer benim gibi sağı solu kapalı alana koyarsanız müzik dinlerken de keyif alacağınızı düşünüyorum. Trust Tytanlar ise şu an pahalı. Geçen seneye göre her şey pahalı.
  • Bakalım. Maalesef pahalı. Geçen sene millet edifier'ler,, trust tytan'ları kapmış hep ucuza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.