Şimdi Ara

Başkanımız Aziz Yıldırım’dan Duygusal Konuşma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe 2000 Derneği'nin 15. kuruluş yıl dönümü Fenerbahçe Spor Kulübü Todori Tesisleri'nde kutlandı.

    Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Kudret Fikirli ve Kurucu Başkanı Şevket Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de katıldı.

    Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Kudret Fikirli ve Kurucu Başkanı Şevket Yılmaz'ın konuşmalarının ardından kürsüye gelen Başkanımız Aziz Yıldırım, duygusal bir konuşma yaptı.

    Sözlerine, “Hayatta bu akşam ne isterdin diye sorsaydılar, sizin yerinizde olmak isterdim” diyerek başlayan Başkanımız Aziz Yıldırım, “Çünkü 17 yıllık bu süreç içerisinde neler yaşadığımı ben çok iyi biliyorum. Neler yaşadım? Çocuklarımın okul diploması almalarında Amerika'ya gidemedim. Çünkü Fenerbahçe'nin önemli maçları vardı, şampiyonluk maçları vardı” dedi. Kızının İstanbul'a dönüşünde ‘baba sen Fenerbahçe'yi bizden çok mu seviyorsun?’ diye sorduğunu ifade eden Başkanımız Aziz Yıldırım, “Bir şey söyleyemedim” dedi.

    Başkanımız Aziz Yıldırım: “Ömrümü Fenerbahçe'ye adadım”

    Ömrünü Fenerbahçe’ye adadığını söyleyen Başkanımız Aziz Yıldırım, “Yarın 14:00'da bir basın toplantısı yapacağım. Duygularımı, düşüncelerimi ve isteklerimi kamuoyuna anlatacağım. Fenerbahçe'nin üzerine ve benimle beraber benim arkadaşlarımın üzerine atılmış olan bir şike davası var. Aslında ‘kumpas davası’. Türkiye'de ilk defa Aziz Yıldırım ve arkadaşları Silivri'de şunu haykırdılar "memleket elden gidiyor." Bugün birileri aldandık diyor. Biz aldanmadık, biz gördük. Biz yaşadık çünkü. Bunun temizlenmesi lazım. Benim tek arzum ve isteğim budur. Hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman divan kurulunda, kongrelerde destek oldunuz. Ben de ömrümü Fenerbahçe'ye adadım, her şeyi Fenerbahçe için yaptım. Doğru yaptım, yanlış yaptım ama Fenerbahçe için yaptım.

    Başkanımız Aziz Yıldırım: “Fenerbahçe laik bir cumhuriyetin temsilcisidir”

    Fenerbahçe’nin laik bir cumhuriyetin temsilcisi olduğunu ifade eden Başkanımız Aziz Yıldırım, “Tek arzum ve isteğim, 8 Temmuz'da olacak olan mahkemenin artık karar vermesi ve bizlerin de yaşamında yeni bir sayfa açması. Damgalı bir kulüp olarak bizi yaşatmak istiyorlar. Yarın 14:00'da yapacağım konuşmayla da bununla ilgili açıklamalar yapacağım. Herkese de bazı konularda bilgi vereceğim. Ondan sonra da sizler kongreye gelirsiniz, kararlarınızı verirsiniz. Her zaman desteğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Fenerbahçe bir cumhuriyettir, Fenerbahçe laik bir cumhuriyetin temsilcisidir ve Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürkçü'dür. Ben şahsım ve bu kulübün kurucusunun Atatürk olduğunu iddia eden bir kulübün başkanı olarak bunun böyle olmasını ve böyle kalmasını arzu ediyorum. Gelecek Fenerbahçe'nindir çünkü, Fenerbahçe her zaman var olacaktır. Fenerbahçe'ye kötülük yapanların hepsi yok olacaktır. Teşekkür ederim, saygılar sunuyorum” dedi.

    Daha sonra söz alan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ise Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi en yüksek noktaya getirdiğini söyledi. Sözlerine “Sayın Aziz Yıldırım’ın konuşmasının üzerine kelam etmek çok zor” diyerek başlayan Küçük, “Kader ikimizin Fenerbahçe’deki geçmişini ve geleceğini birbirine bağlamıştır. Kulübe aynı anda geldik, sicil numaralarımız arka arkaya. Değerli kardeşim, Başkanımız 17 sene Kulübümüzü aşağılardan aldı ve en yukarılara taşıdı. Kendisine hep destek verdim, bir kardeşi ve arkadaşı olarak hep yanında yer aldım. Bugün benim kaderimde de Sayın Başkan’dan sonraki Divan Kurulu Başkanlığı şerefini taşımayı Allah bana nasip etti” dedi. Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’a Allah’tan uzun ömürler dileyen Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, “Sayın Aziz Yıldırım, başımızda Kulüp Başkanımız olarak uzun yıllar hizmetine devam etsin” diyerek sözlerini noktaladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O.K.
  •  Başkanımız Aziz Yıldırım’dan Duygusal Konuşma
  • Adamasaydı biz mi dedik başkan ol diye. Duyanda diyecek o kadar fedakarlık yapmışta 17 senede 10 tane şampiyonluk 2 uefa kupası 2 şl kazanmış.
  • Duygusal konuşmaymış..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe nin anasını belledin, biraz adam olsan verdiğim zarar yeter deyip, yurtdışına kaçarsın.
    Birde ağlıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer yemezler.
  • Sağol başkanım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam koskoca bir sezonu egosuna kurban etti,hala pişkince konuşuyor.
  • Bir lafına yüce Atatürk' ü karıştırma be adam... Bir lafına karıştırma be, Atatürk' ü kullanarak müritlerinin gözünü boyadığın yetti artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.