Şimdi Ara

Boateng İddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi, transfer için kolları erken sıvadı. Sarı-Kırmızılılar ilk iş olarak, Schalke'de kadro dışı kalan Ganalı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng'le yıllık 1.5 milyon Euro'ya el sıkıştı.

    Kaynak:http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/05/26/galatasarayin-ilk-transfer-bombasi-boateng-420067/



  • Hadi bakalım inşallah şöyle sağlam transferler yapılır. Borç sıkıntısı varken bonservisi elinde olan adam kovalamak lazım. Mesela forvet için Gignac, Luiz Adriano gibi isimler kovalanabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya gelme ihtimali yok
  • Boateng cöpün teki. Almanyada bircok macini canli izledim. Milanda takip ettim. Schalkede takip ettim. O adam Gsde nerede oynayacak? CMde oynayamaz. Box to boxta bile berbatti. Zaten o bölge icinde dinamik degil. Boateng sampiyonluga oynayan bir pas takiminda ilk11 oynayamaz. O tarz bir adam degil. Dinamik bir oyuncu da degil. Gsnin ortasaha icin belkide ihtiyaci olan en son oyuncu. Sirf transfer yapmak icin transfer yapmis oluruz.

    Gsnin ihtiyaci olan ortasaha, bizim Rode tarzinda bir adam. Önde alan etkili, hizli, tempolu ve 2 yönlü. Zorluk seviyesi yüksek maclarda 3lü ortasaha yapmamizi saglayacak birisi.
  • Boateng kim ya Schalke den geliyorsa Sidney Sam gelsin yedeğe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

    Boateng cöpün teki. Almanyada bircok macini canli izledim. Milanda takip ettim. Schalkede takip ettim. O adam Gsde nerede oynayacak? CMde oynayamaz. Box to boxta bile berbatti. Zaten o bölge icinde dinamik degil. Boateng sampiyonluga oynayan bir pas takiminda ilk11 oynayamaz. O tarz bir adam degil. Dinamik bir oyuncu da degil. Gsnin ortasaha icin belkide ihtiyaci olan en son oyuncu. Sirf transfer yapmak icin transfer yapmis oluruz.

    Gsnin ihtiyaci olan ortasaha, bizim Rode tarzinda bir adam. Önde alan etkili, hizli, tempolu ve 2 yönlü. Zorluk seviyesi yüksek maclarda 3lü ortasaha yapmamizi saglayacak birisi.

    Rode'yi ben de çok beğeniyorum tam defansif oyun kurucu dediğimiz oyuncu tipi. Defansif yönü gayet iyi ofansif olarak da bence gayet iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boateng de neymiş arkadaş yine harcayacaklar paraları boş yere

    İyi topçu olsa schalke niye kadro dışı bıraksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam bizde iş yapar bence. Fiziği güçlü, Melo ile beraber rakip orta sahayı yıldırırlar.
  • draxler falan alsinlar yahu bize uyumlu is disiplini olan adamlar lazim sorunlu adamlari almasinlar.meloya iyi bir alternatif olur gerçi ama bilemedim form tutarmi bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalya da oynadığı futboldan eser yok. Galatasarayın ihtiyacı orta sahaya dinamizim getirecek ileri oynayan bir oyuncu. Bu adamın son hali Hamit ten farklı değil.
  • Bu adam sorunlu bir tip. Bu yüzden Gana Milli Takımı'ndan da atılmıştı. Şimdi de kadro dışı kalmış. Çok yetenekli bir oyuncu da değil aradığımız oyuncu tipi de değil kısacası umarım gelmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dzemaili'yi beğenen bir tek benim herhalde? Keşke kalsa.

    Hamit - Selçuk - Melo - Dzemaili - Emre

    Müthiş bir ortasaha rotasyonu bence. Daha sıkıntılı mevkilerimiz var, para oraya harcanmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

    draxler falan alsinlar yahu bize uyumlu is disiplini olan adamlar lazim sorunlu adamlari almasinlar.meloya iyi bir alternatif olur gerçi ama bilemedim form tutarmi bizde.

    Yapmayın gözünüzü seveyim ya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer boateng sandim sevindim.prens olunca üzüldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.