Şimdi Ara

Unreal Nerd buraya, yarım kalan münazara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kemal kılıçdaroğlu'nun akrabalarına torpil yapması muhabbeti ve yandaş medya yerine objektif bir kaynaktan kanıt istemem.Demek istediğim şeyde şu idi, kılıçdaroğlunun akrabalarından kariyerli olanlarının da bu haberlerde kullanılıp "kılıçdaroğlu tüm sülalesine torpil yaptı." Manipülasyonunun yapılabilme ihtimali idi.

     Unreal Nerd buraya, yarım kalan münazara

    Ardından gelen cevap;

    Cahillik akıyor

    Adamın sülalesinden ekariyer varmış be.Hepsinin belgesi var aç bak.www.google.com sitesine gireceksin sadece İnanılmaz derecede cahilsin tayyipin oğluna alınan gemiciklere nasıl getirdin olayı Sana birşey söyleyeyim bilgi dolu kardeşim.Bilal erdoğanın bir şirkette gemiye ortaklığı var kendi gemisi yok.Bunu biel bilmiyorsunuz.Kendisi bir iş adamı ve gemiye ortak.Ne cahilsiniz be utanıyorum sizin gibiler yüzünden.Seninle benim oyum bir mi ?Bunlara gerçek olduğunun ispatı var mı diyip ekşisözlükte kimin yazdığı belli olmayan yalanları sıralamışsın.Tebrik ediyorum çok bilinçli bir vatandaşsın.


    Sert konuşmamaya çalışacağım öncelikle.

    Uyandırayım;
    Bilal erdoğanın ortak olduğu şirketin hızlı yükselişini kastettiğimi anlayamamışsınız.Kılıçdaroğlunun torpil muhabbeti tamamen doğruysa eyvallah, lafım yok.
    Diğerlerine gelelim; bu çocuk arabayla birine çarptı aynı gece orası yıkandı yoldaki izler silindi bu bir.
    Hayvanat bahçesi müdürünün tübitaka atanması, kayseri kaskinin başında bir imamın bulunması, marmarisin en güzel ve imar açık olmayan yerlerinden birinde koza grubun nasıl oluyorsa otel yapması(gecelik 1000tl civarı ücreti var) bu otelin ardından, berbat olan yolların aniden kaymak gibi olması bir imtiyazdır, ne yani bundan önce orada insan yaşamıyormuydu?
    Yeğeninin esrarla yakalanması hiçbirşey olmaması.

    Ak parti yalakalarına verilen imtiyazlar; alt komşunun dünürü akpye yanaşmak zorundayız iş yapabilmek için diyor, arkadaşımın ailesinin şirketi akpnin olduğu yerlerde ihaleye girmemize gerek kalmıyor direkt alıyoruz diyor, babamın ak partili başka bir arkadaşı ev aldığımız şirket; imarı olmayan araziye nasıl inşaat yapacaksınız deyince; sorun değil o, belediyede bizim partiden adamlar var hallederiz hemen demesi ve meselenin hallolması, marmariste belediyenin tüm işlerine inceleme yapılması tüm inşaatların durması, batıyoruz diye ağlayan ak partili ilkokul arkadaşımın şu an kendine ait büyük bir malvarlığı olması, ak parti propagandasıyla uğraşan arkadaşımın bir anda bakanlıklarla yakınlaşması vs. Aklında bulunsun, ak partinin 4-5 belediye başkanı lise ve ilkokul arkadaşlarımın babaları oluyor.Mehmet metinerin torpil savunması faciası, cemaat-ak parti birlikteliğinden sonra olanlar, her yere kanunsuzca adamlarını yerleştirmeleri...

    Hak, hukuk, adalet var birde.Kafalarına göre kanun çıkarmaları falan.Yolsuzluk konusu, erdoğanın gözbebeği olan kendi makam aracını verdiği zekeriya öz'ün nasıl tükaka olduğu, ak partinin işine gelmeyen kararlar veren hakimlerin en iyi ihtimalle meslekten ihraç edilmesi gibi şeyleri yaşamadık mı?
    Yazdıklarımın hiçbiri kolpa değil kısaca hepsi gerçek.baya baya ak partinin içinde olduk okuduğumuz okullardan dolayı.

    En sondada ne demişim? Kılıçdaroğlu torpil yaptıysa bunlarda yaşandı, o zaman hep beraber aforoz edelim bu kanunsuzları.var mısınız? Demişim.neden buna cevap yok?

    Benim cahilliğimi ispat etmişsin, neye dayanarak acaba? Kişi kendinden bilir işi diyelim.Kusura bakmada tabiki senin gibi bir insanla benim oyum bir olamaz, kusura bakma biz sizden utanmıyoruz cahilsiniz diye.Çünkü biz sadece göte göt diyoruz burada, insanlara bazı şeyleri göstermeye çalışıyoruz.Kimseyi ezdirmemeye çalışıyoruz.Hak, hukuk, adalet peşindeyiz.Para değil, imtiyaz değil, kendimizi tatmin etmiyoruz seçimi kazandık diye, herhangi bir partili değiliz, eleştirel bakış açısıyla herşeyi daha iyiye götürmeye çalışıyoruz.


    Kanunsuzluk yapan varsa aforoz edelim diyoruz buna yüreğiniz yetmiyor.

    Dipnot: sizin elemanlar köyleri gezip ak parti iktidar olamazsa bir daha buralardan ekmek yiyemezsiniz diye çiftçileri tehdit ediyormuş.Oralardaki bir arkadaş haber verdi.

    Eyyorlamam bu kadar, daha da birşey yazamam, yarın sınavım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.