Şimdi Ara

forum destek boşuna mı var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  forum destek boşuna mı var?




    "48 saatte ilgilenip geri dönüş yapılacaktır" cümlesinin doğruluğunu yukarıdaki resimlerden görebilirsiniz.

    zaten hiçbir resimde karşındakini adam yerine koyupta cevap verme gibi bir durum yok, buna rağmen bir umut son destek isteğimi 4 gün önce yapmıştım. 4 günde cevap gelmediği gibi birde kilitlenmiş. hadi gereksiz ve boş bir konudan dolayı diyelim, ilk 2sinde beni haksız çıkartacak ya da cezayı veren admini haklı çıkartan ne gibi bir konu var?

    bütün bunlarıda geçtim, forum destek neden var? bu forumu ciddiye alıp 8 yıldır üyeliğimi kullanıyorum. siz saygıdeğer forum moderatörleride diğer üyeleri ciddiye alıp, sorunlarını çözmeye yönelik en ufakta olsa bir adım atsanız nasıl olur?
    bunuda yapmayacaksanız "48 saatte ilgilenip geri dönüş yapılacaktır" ibaresini kaldırın, yalan dinen ve ahlaken yanlış bir şeydir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 22 Mayıs 2015; 19:42:19 >



  • muskeder kullanıcısına yanıt
    "Yoğunluktan dolayı geç cevap verebilirler." Yöneticiler hep böyle diyor, fakat bilmiyorlar ki cevap bile vermiyorlar. Aylardır herkes forum destekten şikayetçi fakat bu konuya halen bi çözüm getirmediler. Eleştirilmeye de hiç tahammülleri yok hocam. Onun için ben derim ki hiç uğraşma, sinir/stres yapma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.