Şimdi Ara

Metro Turizm- Biletli yolcuyu almamak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar forumdaşlarım, Sungurlu'da görev yapıyorum. Kırıkkale'den Sungurlu'ya biletim mevcuttu, online bilet satın almıştım otobüsün hareket gününden 2 gün evvelinde... Kırıkkale otogara yarım saat öncesinde gittim, bir müddet bekledim. Bilet satış ofisindeki elemanın gürültüsüne bakmaya gittim ki otobüs şöförüyle tartışıyor. Şöför dalgınlığıma geldi Kırıkkale'yi geçtim yolcuyu unuttum diyormuş; eleman da beni niye arıyorsun madem unuttun, dön gel al sen bu yolcuyu bilerek bıraktın vs. diyor. Otobüsün sadece bir yolcusu varmış Kırıkkale'de o da benmişim. İşin özü, otobüs girmedi Kırıkkale'ye. Firma görevlisi ise benimle bir süre tartıştıktan sonra Kamil Koç'tan biletimi aldı 1 saat sonrasına mırın kırın ederek. Neymiş, bileti internetten almışım o yüzden onlar ilgilenemezmiş. Metro turizm şikayet hattına 2 sefer kayıt bıraktım 20 gün içinde ancak geri dönüş sağlanmadı...

    Şimdi hukukçu arkadaşlara sorum şu, bilet mevcut aynı saatte başka bir araçla gittiğim bilet de mevcut. Bu firmaya dava açabilir miyim? Açsam kazanır mıyım? İnanın çok gücüme gitti, insan en azından bir arar özür diler. Giden zamanıma mı yanayım, çektiğim strese mi yanayım anlamadım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.







  • metro turizm normaldir sahibi bile meçhullerde aynı duruma arkadaşım düştü muavinin dediği tek şey git şikayet et kardeşim oldu.
  • Hukuk bilgim yok ama kamil koçtan aldıkları bileti kabul etmeyip dava açsan güzel tazminat alırdın heralde, çünkü gitmen gereken yer önemli bi şeyde olabilir. Mağdur etmişlerdir sonuçta. O paraya da araba alıp kafana göre giderdin istediğin yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirikkaleliyim buna benzer bir şeyi bir kaç ay önce bende yaşadım.
    Metronun kirikkale çarşı şubesinden kirikkaleden kayseriye, kayseriden urfaya aynıdır şekilde de donus bileti Aldım toplamda 4 bilet aldım.
    Gidişte kirikkaleden kayseriye gidecek araba iptal olmuş bana hic haber vermiyorlar. Veznedekikerke bira konuştuktan sonra suhadan bana bilet alacaklarını ama bilet parasını benim vermemi istediler ( hem bende bilet parasını aldıkları arabayı iptal ediyorlar benim parami vermiyorlar ) cebimde beş kuruşun yok dedim gidip biletimi aldılar.
    Dönüşte ise urfa kayseri arabası iptal oldu. Ayni şekilde bunlarda başka firmadan bilet alacaklarını ama bilet Parasını benim odememi istediler. Siz Nasil adamsiniz şehrimize ilk defa gelmiş bir misafire boylei davraniyorsunuz deyince adamlar utandiklarindan biletin parasını ödediler. Tavsiyem.metro truzm e mecbur kalmadıkça binmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sekilde ispat edemessin ki en iyisi bu olayi unutmaya calisip bundan sonra kamilkoc alin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.