Şimdi Ara

İstanbul'a bol bol konumlandırılan Radarlar [Ceza Geldi Bile] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akom yolundan hergün geciyorum. O yolda zaten basıyorsun ister istemez. Yavas gitmek mumkun degil ama kameralardan yediginize emin misiniz ? Yani oraya cöreklenmis vs olabilirler mi? Cunku hergun kameraların altindan hem giderken hemde donerken hız sınırı dısinda geciyorum. Daha ceza gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce konu açmıştım ilk cezayı yediğimde ama ondan sonra bir çok kişi daha yedi aynı yerde geçerken dikkatli olun :
    TARLABAŞI TAKSİM TÜNEL - HIZ Limiti : 50 idi .
    konu:http://forum.donanimhaber.com/m_83799728/tm.htm
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Bu memlekette yaşanan olaylara birkaç örnek size,
    http://www.hukuki.net/archive/index.php?t-47538.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuray

    Merhaba,

    Ataköy Sahilyolunda bulunan pilot proje olan Koridor Hız Uygulaması'ndan cezamı zaten yemiştim daha önceden. İşin garibi ise o yoldan arkadaşlarımın araçlarıyla daha yüksek hızlarda geçmemize rağmen belki gün içersinde 2 kere ve bir kaç hafta boyunca olmasına rağmen ceza gelmezken daha öncesinde bana gelmişti. Tıpış Tıpış ödedim yapacak bir şey yok.

    Fakat E-5 kullananlar dikkat edeceklerdir ki bu üstteki kameralar baya baya bir artış göstermeye başladı bile. Özellikle Büyükçekmece bölgesinden Bakırköy'e kadar ciddi yoğun bir şekilde var. Bakırköy'den Mecidiyeköy'e kadar da kademeli olarak artıyor. Sanırsam bu Hız Koridoru adı altında her tarafa genişleyecek bu sistem.


    Son gelen ceza ise Hız Koridoru olarak değil de direk tek kamera ile radar şeklinde geldi.


    Ceza Yeri: HASDAL-OKMEYDANI BAĞLANTI YOLU 555
    Bu yol nedir ne değildir diye baktım sanırsam TEM'den çıkıp E5'e bağlanmak için halk arasında "AKOM yolu" olarak geçen yolun sonu oluyor. Viyadüğün sonunda Hız Kamerası var. Onun önünden geçip sağa saparsanız E5 Bakırköy yönüne gidiyor bir kaç KM sonra da Haliç olan yok.

    Bu arada öyle trafik canavarı falanda değilim. Saat 00:19 ve Tespit Edilen Hızım 91 Km/h. Hatta yol boyu 90'a sabitleyerek geliyorum, hız yapan biri de değilim fakat Bu kadar da düşük olmaması gerek hız limitlerinin.
    Ceza yediğim yerde belki haftanın 4-5 günü geçtiğim sürekli eve dönüşte kullandığım yol.Maslak,Sarıyer,Levent'den gelirken TEM'e çıkıp GS stadının ordan E5 için bu AKOM yolundan geçip Haliç'e bağlanmak.


    Kamu Spotu: Hız tehlikelidir, trafikte aşırı hız yapmayınız. Hız Limiti 80 ise tabikide 150 ile geçmeyin fakat 90 ile sabitleyip gelirken de ceza yemeyin.

    Forumda konusu vardı. Radarların hata payı var ve bu şekilde itiraz edip parasını alanlar oldu. Sizin durumunuza uygun diye hatırlıyorum.
  • Hep geçtiğim yol, eski aracımla oradan binlerce kez geçmişimdir. Çevremde oturan herkeste o yolu kullanir. Yeni araca geldi tak diye :) O yoldan 90'dan aşağı geçtiğimi hatırlamıyorüm çünkü genelde akşam dönüyorum ve orası akşam hep boş oluyor.
    @ingeniarius

    Evet gerçektende o yolda ayıp. Herkes o hızda geçiyor. Hatta 90 az bile. O yoldan yeni aracımla da eski araçla da 100-120 civarında geçmişimdir belki gelmedi hiç.
    @butterfly_effect_53

    Gece 00-01 sularında geçtim ve yol boştu. Her zamanki gibi kamyonlar sağ şeritte ve soldan arkamdan atılan selektörlerle geliyordum.
    @nıghtman

    Geçen tüketim çok düşük diye resim çekince farkettim. Hızı 90'a sabitlemişim, hız olmuş 91, yol eğimli biz ne yapalım.
    @bedaesoldier

    Bu bahsedilen bağlantı yolu tam iş çıkış saatleri dışında boş olur. TEM'in aşırı derecede yoğun olması gerekiyor ki bu AKOM yoluda kilit olsun. Benim ceza yediğim yer AKOM'un tersi yönünde E5'e bağlanırken ve gece 00-1 gib
    @sonofisiris
  • Bu yoldan sürekli hem eski hem yeni aracımla geçerim ve 90'ın altında oltuğumu hatırlamıyorum. Özellikle yeni aracımda CC ile gece dönerken hep 90'a sabitleyip geliriyim yol boyu.
    @Viper74


    Cezada direk elektronik ortamda gönderilmiştir diyor. Ceza Yeri-de HASDAL-OKMEYDANI BAĞLANTI YOLU olarak geçiyor. Haritadan baktım bu yol Haliç biter bitmez sağdan yuvarlak yapıp bağlanılan yol. Bu yolun devamı İSKİ ve AKOM'u gecip TEM'e bağlantı sunuyor. Yediğim saat itibari ile de bu bahsettiğim yolun dönüşünde, Viyadüğün bittği yerde araçların hopladığı yerin sonunda tabelanın altında kamera var. Hatta gece geçince Kırmızı IR yanıyor flash niyetine :)
    @K.B.R.O


    Tüneleler affetmeden direk gönderiliyor diye biliyorum. Öncelik tüneller sonra hız koridorları sonra bu tip tekli ölçülen sistemler.
    @VirtualWorld

    Tekli olan sistemlerde hata payı evet yüksek fakat araç babamın üzerine ve ceza da ona gelmiş oluyor. Kendisi uğraşmaz böyle işlerle.
    Eğer yoldaki hız 80 ise ve 91 ile yediysem vay halime :)
    @caymayandalgaci
  • Emniyet seridinden gidenlere kuvveti yetmiyorlar seridinde adam gibi gidene ceza yazarlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu radarları Ankara'da bulunan işlek yerlere de koysalar cezayı hak eden bir sürü sürücü var.
    Özellikle Anadolu Bulvar, İnönü Bulvarı ve hatta mümkünse ara caddelere.
    Şu ana kadar Ankara'da sabit radar (82 radarlarını saymıyorum) bir kere radar gördüm o da 1071 bulvarında.
    Eskişehir yolunda özellikle sürücüler sağlı sollu makas yapıyor, yol 4 şeritli yayla gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: falken34

    quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

    quote:

    Orijinalden alıntı: falken34

    quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

    Bahsi geçen yolda 90'la gitsen millet üzerinden atlayacak gibi geliyor. Anlamıyorum bu cezalar taksicilere, kamyonculara hiç yazılmıyor mu?
    O yolda 91 km ile ceza da çok saçma olmuş.

    80 km hız limiti olan bir yolda %10 aşma hakkınız vardır..yani 88km ile giderseniz ceza yemezsiniz.90ile giderseniz yersiniz..

    İlkokulda "okuduğumuzu anladık mı cevap verelim?" bölümleri olurdu. Siz o ödevleri hiç yapmamışsınız anlaşılan.

    bana ilkokulda ne öğrendiğimi sormak yerine daha dikkatli araba kullanırsan ceza yemezsin...

    Bakın halen de anlamamışsınız. Cezayı yiyen ben değilim Hadi daha zil çalmadı sırana otur, afferin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.