Şimdi Ara

Şu an için itiraf ve ileriye dönük iddia başlığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efendiler herkes konu açıyor ben de açayım dedim bir tane. Öncelikle belirteyim bu konuyu sınav açıklandığı gün olumlu ya da olumsuz güncelliycem. 2007'den beri üyeyim bu foruma resmen burada büyüdüm gibi bir şey, bu yüzden güvenebilirsiniz sanırım geri dönüş yapacağıma.
    Bölümüm Tm ve mezunum. Geçen sene ygs5im 202k geldi, onun verdiği umutsuzlukla saldım zaten dersleri, anca 100bine çekebildim. Sonra da mezuna kaldık efenim. 2015 ygs'ye mezuna kalmanın verdiği rahatlıkla ne yalan söyleyeyim iyi de çalıştığımı düşündüm ama o da ygs5:77k geldi. Ha çok da mutsuz değilim. Neyse başlıkta bahsettiğim itirafa geleyim. Abi süper ders alıp bir daha yapmam dediğim bir hatayı tekrarladim ya ben. Ygs'den sonra yine saldım. Tabii ki geçen seneki kadar değil ama yine de saldım mı saldım. Şimdi aşağıda şu konuyu bitirdim tarzında ifadeler göreceksiniz. Biliyorum konu bitirmek diye bir şey olmadığını düşünüyorsunuz ama benim çalışma tarzım şu şekkil onunki bu şekkil, kimse kimseye karışamaz. Kısa bi özet geçicem şu ana kadar ders namında ne halt yediğime dair. Sonra da bu sefer başlıkta bahsettiğim iddiayı salacam ortaya.

    Matematik: Açıkçası girdiğim tüm denemelerde 30dan düşmeyip ygs de 20 net yapınca bi noluyoz la gerizekalı mıyım dedim, salmamın başlıca sebeplerinden biri de buydu. Ha sonra nooldu? baktım lys mat çalıştıkça oluyor bi şevk geldi. Neyse bitirdim diyebileceğim konu inanır mısın 2 tane. ötf ve limit. türevde tünelin dibini gördüm, bugün 1. türevin yorumu bitti. kalan vaktimde matematiği bitiricem. dadadaa iddia no:1. bazıları 1, bazıları 2 günde olmak üzere çatır çatır tüm konular bitecek(tabii bunlara türev-integral dahil değil) onları ayırıyorum. onlar 20 güne yayılarak bitirilecek.

    Geometri: Çalışmıycam, hedef 5 net.

    Edebiyat: Matematikte ne kadar geri olduğumu gördünüz zaten. Ygs'den sonra ders çalışma adına yaptığım en önemli hareketler edebiyat üzerineydi. Ama size göre sanırım bunda da geriyim. Milliyi kendi 'bitirme' mantığıma göre yarıladım. Cumhuriyete ise başlamadım daha. Edebiyat mis gibi bitecek, bol bol deneme çözülecek. Üstüne en küçük ayrıntılar bile ezberlenecek. Bu da iddia no:2.

    Coğrafya: Bro en komiği bu ya, çok küçümsüyorum bu dersi. Ygs'den sonra ilk kez bugün çalıştım. Ekosistem ve madde döngüsünü bitirdim. Coğrafya'dan tüm konular çalışılıp bilfen s.b. ve 25 deneme çözülecek. Resmen 0'ım şu an. Bu da iddia no:3.

    Çok mu saçma bir konu oldu bilmiyorum ama yattım yatağa uykum gelmedi, e canım da bir şeyler yazmak istedi size çattım. Kafama eserse belki bu konuya bitirdiğim konuları, ilerlemeleri de eklerim. Ama kesin olan bir şey var: açıklandığı gün sonucumun ekran görüntüsü burada olacak. Hedef deü hukuk. Bunun için de net bi 18k gerekiyor. İddia no:4 olarak da şu anki halimle girsem yarısını yapamayacağım netleri yazayım, açıklanınca karşılaştırırız.

    Mat: 30 üstü
    Geo: 5 üstü
    Coğrafya: 17 üstü
    Edebiyat: 48 üstü

    Her türlü tavsiyeye ve trolleme girişimine açığım. Etkilenmeyeceğim için hiçbir sıkıntı görmüyorum. İyi geceler canlar.

    Edit: parmak sürçmeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juu ichi ban tai taichou -- 18 Mayıs 2015; 2:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tl;dr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazan mübarek olsun arkadaş. Alay etmiyorum, arkandayım. İnanırsan yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolasın Hasan. Beyler niye trollemediniz ya ben az eğlenirim diye açmıştım konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.