Şimdi Ara

CarrefourSA, Kiler Alışveriş'i satın aldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alışveriş market zinciri CarrefourSA, Kiler Alışveriş'in yüzde 85'ini 429,6 milyon TL bedelle satın aldığını açıkladı.

    CarrefourSA tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, şirketin "büyüme stratejisi gereği ve tüketicilere daha yakın ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına" yüzde 15'i halka açık olan Kiler'in geri kalan hisselerinin devri için anlaşma imzalandığı belirtildi.

    CarrefourSA'ın Kiler'i devralmasını değerlendiren CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, sene başında 2015 yılını vites büyütme yılı olarak belirlediklerini ve büyüme adına satın alma hamlelerini değerlendirebileceklerini dile getirdiğini hatırlattı.

    Nane, "CarrefourSA olarak önceki satın almalarımız sırasında yaptığımız açıklamalarda karşımıza çıkabilecek uygun fırsatları değerlendirebileceğimizi söylemiştik. Bundan sonra da büyümemize katkı sağlayabilecek inorganik hamleleri değerlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

    2015'İN ÜÇÜNCÜ SATIN ALMASI

    CarrefourSA geçtiğimiz aylarda İsmar'ın Türkiye çapındaki 26 marketi ile Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 marketini bünyesine katmak üzere anlaşmaya varmıştı.

    2014 yılında satışlarını yüzde 20 artırarak cirosunu 3,1 milyar TL'ye, net karını da 100,5 milyon TL'ye ulaştıran CarrefourSA, 2015 yılı sonunda satışlarını yüzde 30 artırarak 4 milyar TL ciroya ulaştı.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.