Şimdi Ara

Ev yapımı hepa Filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,



    Rowenta Ro8221 model süpürgeye sahibim fakat hepa filtreye para vermemek için aklıma bir fikir geldi sizlere de danışayım dedim olabilitesi var mı diye.


    Elimizde bulunan hali hazırda eskimiş kirlenmiş hepa filtrenin arka yüzeyinin yan taraflarında bulunan silikonumsu maddeyi özenle kesip yerine dışarıdan metreyle alacağım hepa filtreyi yerleştirip köşelere sıcak silikon sıkarak filtreyi yenilemek istiyorum.

    Bu sayede hem filtreye vereceğim ücretten çok daha ucuza getirip hemde ucuz olduğundan sürekli değiştirip temizlikle uğraşmak istemiyorum.

    Ne dersiniz bu duruma engel birşey olabilir mi?


    Şuan Ankara 'daki birkaç filtre üreticisiyle mailleşiyorum konuyla ilgili bir fizibilite aşamasındayim eğerki çok çok ucuza denk getirirsem deneyeceğim ve burda fotoğraflarla adım adım sizle paylaşacağım. Şimdilik düşüncelerinizi merak ediyorum?



  • Ölçülerine bak....Piyasada satılan bir çok model otomobiller için karbon polen filtresi var.Ölçüleri uyanı bulmaya çalış.. En yakın ölçüde olanı al.. Büyükse bir kenarını köşesini makasla traşla....Küçükse iki tane al yan yana yerleştir....Çok büyük olduysa birini makasla ölçüye göre kes.....Ev yapımı en kolay filtre imalatı...Koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi olurmuş....Seçenek çok....Arayın, araştırın, ayarlayın.. Kolay gelsin..
  • yapıştırıcı olarak ne uyar bu işe? gerçi konu eski ama
  • Kendi konumu eski de olsa takip ediyorum genelde

    ben filtre imalatı yapan bir firmadan metrelik olarak temin ettim hocam sizde temin edip uygun şekilde yapıştırabilirseniz olur.


    örnek vermek gerekirse çok fiyat farkı olmadı ama yinede uzun vadede fiyat fark edicektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.