Şimdi Ara

apple imzaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'nin geçmiş sürümlere dönmeyi engellemesinin sebebi icloud olabilir mi. icloud şifresi unutulan iphoneye geçmiş sürüm yüklenirse mesela 6.1.2 o sürümde icloud olmadığı için icloud sorunu da ortadan kalkacaktır ve bu durumda çalıntı cihazlar kullanılabilecektir, bunları yazmamın nedeni Apple'nin neden isteyenin istediği sürümü kullanmasını serbest bırakmaması nedenini düşünürken aklıma geldi.
    Okuduğunuz için teşekkürler.



  • Tamamen modeli düşen telefonların kullanılamamasını sağlamak en azından en baştaki gibi apple kalitesi olarak sundurmayıp yavaslatıp veya bataryasını daha az dayandırıp bir üst modeli aldırma yöntemi.Eski dönüş olsa telefon daha hızlı çalısıp kasmayacağı için güzel kullanım sağlayacak bu bizim için evet güzel ama adamlar ürün satamayınca böyle bir yola baş vuruyor. Çoğu firma yapıyor fakat apple kadar 'geri dönüş yok' uygulama saçmalığı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulcanoRosso

    Apple'nin geçmiş sürümlere dönmeyi engellemesinin sebebi icloud olabilir mi. icloud şifresi unutulan iphoneye geçmiş sürüm yüklenirse mesela 6.1.2 o sürümde icloud olmadığı için icloud sorunu da ortadan kalkacaktır ve bu durumda çalıntı cihazlar kullanılabilecektir, bunları yazmamın nedeni Apple'nin neden isteyenin istediği sürümü kullanmasını serbest bırakmaması nedenini düşünürken aklıma geldi.
    Okuduğunuz için teşekkürler.

    Hep öyleydi. Icloud ile alakası yok.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Sanki daha öncelerden downgrade vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum
  • Evet iOS 7'den önce downgrade vardı. iOS 7 çıktığında beğenmeyenler hemen iOS 6'ya dönmüştü. Ama artık böyle bir imkan yok. x.ipsw dosyasını itunes ile yüklerken Apple'dan doğrulama yapıyor. Bu durumda yapmamız gereken fazla bir şey yok. Aklıma iTunes'in eski sürümünü indirerek ipsw dosyasını yüklemek geldi. Bunu en yakın zamanda inceleyip deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Yinede olacağını pek sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceBey -- 13 Mayıs 2015; 11:35:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulcanoRosso

    Sanki daha öncelerden downgrade vardı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum

    Iphone 4 ile o olay bitti. İmzalar kapandığı zaman, açıktan dolayı, downgrade yapabiliyorduk. Uzun lafın kısası, icloud ile alakalı bir durum değil, Apple, hep önceki sürümlerin imzalarını, yeni sürüm çıkınca, kapatıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhoneon

    Evet iOS 7'den önce downgrade vardı. iOS 7 çıktığında beğenmeyenler hemen iOS 6'ya dönmüştü. Ama artık böyle bir imkan yok. x.ipsw dosyasını itunes ile yüklerken Apple'dan doğrulama yapıyor. Bu durumda yapmamız gereken fazla bir şey yok. Aklıma iTunes'in eski sürümünü indirerek ipsw dosyasını yüklemek geldi. Bunu en yakın zamanda inceleyip deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Yinede olacağını pek sanmıyorum.

    sonuc hüsran...
  • :)
     apple imzaları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iPhone 5'imde ios 7.1.2 yi kullanıyordum. ios 8.3 e güncelledim fakat özellikle 3g'de aşırı ısınma ve batarya dayanma sürem yarı yarıya azaldı.
    Jailbreak vs. Hiç bir şekilde geriye dönüşü yokmu önceki sürümlere?
  • iPhone 4'ümde iOS 6'nın tadını çıkarıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.